Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes361
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3124
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1203
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6910999
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Turnaje

"VONTŬV SEDMIBOJ - 4. ročník"

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 17. října 2009 se za mrazivého počasí uskutečnil již 4. ročník turnaje v netradičních disciplínách "Vontův sedmiboj". Je to již čtvrtým rokem co se tento turnaj pořádá jako vzpomínka na naše kamarády Josefa "Pomeho" Roubala a Josefa "Vonta" Roubala.

Celý článek...
 

Deštivý jubilejní ročník Lanškrounské Prdy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 22.8.09 byl uspořádán na volejbalových kurtech v Lanškrouně tradiční turnaj Lanškrounská Prda.. Jednalo se o jubilejní 10. ročník a tak byla očekávána velká účast jak družstev, tak diváků. Pořadatelé nabídli jako každoročně  po osmi místech pro družstva v kategoriích kraje, okresy a ženy. Do turnaje se celkem přihlásilo 19 družstev a bylo možné zahájit boje ve skupinách.

Celý článek...
 

Lanškrounská Prda podesáté

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 2.33)

 

prda_09_plakat


Zdravím dámy a pánové, pomalu se blíží termín volejbalového turnaje Lanškrounská Prda. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 22.8.09 na kurtech v Lanškrouně. Jako obvykle bereme max po osmi družstvech do krajů, okresů a do žen. Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než osm družstev do kategorie nemůžeme vzít. V krajích je volnych 5 mist, v okresech 5 míst a v ženách 4 místa. V případě zájmu prosím o rychlou odpověď. Přihlášky pouze mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 8 družstev nebude moci nastoupit.

 

"Výprachtice 50" - turnaj mužů

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

V sobotu 18. července uspořádal Sokol Výprachtice tradiční turnaj mužů, tentokrát v rámci oslav 50 let volejbalu ve Výprachticích. Z našeho klubu se turnaje zúčastnili 3 družstva ve dvou kategoriích.

Celý článek...
 

Memoriál Karla Šendery potřetí

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)
Na volejbalových kurtech v  Lanškrouně se v sobotu 27.6.09 uskutečnil 3. ročník nohejbalového turnaje Memoriál  Karla Šendery,  kterým vzpomínáme na našeho velkého kamaráda a spoluhráče. Jako každý rok se turnaje zúčastnila rodina Šenderova a po slavnostním zahájení mohl Roman „Šemík“ Šendera jako  hlavní pořadatel zahájit boje na hřištích.
Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 10 z 12