Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes496
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3259
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1338
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911134
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Turnaje

V Lanškrouně byl odehrán 27. ročník turnaje starších žákyň ve volejbale

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 10, průměr je 5.00)

V Lanškrouně byl odehrán 27. ročník turnaje starších žákyň ve volejbale

V sobotu a neděli 1-2. června uspořádali lanškrounští volejbalisté na místních volejbalových kurtech již 27. ročník turnaje starších žákyň a tuhé boje byly svedeny nejen na kurtech, ale také s nepřízní počasí.

Celý článek...
 

27. ročník turnaje starších žákyň

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 5.00)

Tento víkend hostí naše volejbalové kurty 20 týmů starších žákyň z celé ČR. Tento oblíbený turnaj, jehož 27. ročník volejbalisté pořádají, letos přivítá i dvě reprezenační družstva Lvíčat a KCM Pardubického kraje. Doufejme, že se našim děvčatům podaří probojovat do finálové skupiny a že změří síly proti těm nejlepším i za podpory fanoušků, kterých doufáme nebude málo.

Celý článek...
 

27. ročník turnaje starších žákyň

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 5.00)

 

Ve dnech 1. - 2. 6. 2013 se uskuteční již 27. ročník turnaje starších žákyň. Letošní ročník je co do obsazení zcela zaplněn, přihlášku podalo více jak 24 týmů, rozhodlo pořadí zaslaných přihlášek. Týmy budou rozlosovány do 5 kvalifikačních skupin, hrací řád turnaje bude upřesněn.

Aktuality najdete v tomto článku.

Celý článek...
 

Lanškrounská Prda 13. ročník volejbalového turnaje - výsledky

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.40)

V sobotu 18.8.2012 byl na lanškrounských kurtech uspořádán již 13. ročník volejbalového turnaje Lanškrounská Prda a ranní slunečné počasí předpovídalo, že i letošní ročník bude úspěšný.

Do soutěže mužů bylo přihlášeno 6 družstev a v kategorii žen se sešla pouze dvě družstva, což jistě byla škoda jak pro hráčky, tak i pro pořadatele.

Celý článek...
 

Lanškrounská Prda - 13. ročník - stav přihlášených družstev k 15.8.2012

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.75)

Dobrý den, blíží se termín Lanškrounské Prdy. Jedná se o třináctý ročník tradičního volejbalového turnaje mužů a žen v Lanškrouně. Je připraveno 6 kurtu a kantýna, kde o Vás bude postaráno. Diplom a věcná cena pro každé družstvo. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 18.8.12 na volejbalových kurtech v Lanškroune (vedle Penny Marketu).

Po rozpadu okresní soutěže v našem kraji pořádáme tento turnaj pouze pro družstva z krajských soutěží. Letos tedy bereme max. po 12 družstvech do krajů mužů a 12 družstev krajů do žen. Každá skupina má k dispozici 3 kurty. Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než dvanáct družstev do kategorie nemůžeme z důvodu odehratelnosti turnaje vzít.
Přihlášky mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 12 družstev nebude moci nastoupit.

Kace®

Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 6 z 12