Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes304
mod_vvisit_counterVčera1244
mod_vvisit_counterTento týden4030
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc20622
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6930418
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy B - KPII

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V sobotu jsme se vydaly na poměrně dlouhou cestu, na poslední zápas KPI do Chvaletic.

Volejbal jsme si chtěly především užít,když je to naposledy. Soupeřky hodně chybovaly a  to nám  vyhovovalo.V poslední době máme velké problémy s přítahem i s hrou na saku a tak máme do další sezóny o čem přemýšlet.

Chvaletice jsme porazily 2 x 3:1 a už se těšíme na další sezónu.

 

Sestava: Jehličková, Marková, Betlachová, Šebrlová H.a Z., Kolderová, Chládková, Hřebíčková

 

Ženy KP I

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

O tomto víkendu nás čekala hned dvě utkání Krajského přeboru.

V pátek 13.3. jsme se vydaly do Nasavrk na zápas, který se díky zraněným hráčkám Nasavrk nemohl uskutečnit v řádném hracím termínu. Věděly jsme, že tyto hráčky jsou poměrně slabé a tak jsme tento zápas pojaly spíše jako trénink. V prvním zápase jsme neměly vůbec žádný problém a družstvo jsme hladce porazily během třičtvrtě hodiny 3 : 0.

Podobně se hrál i druhý zápas, kde nás trochu potrápili místní fanoušci.Zápas jsme ale udržely pod kontrolou a vyhrály 3 : 0.

Sestava: Šebrlová Hana, Zuzana, Chládková, Jurčová, Klímková, Betlachová, Marková, Jehličková

 

V neděli nás pak čekal mnohem těžší oříšek v podobě České Třebové. Do prvního zápasu jsme nastoupily velmi bojovně a celkem hladce vyhrály.Samotné nás to překvapilo, ale radost netrvala dlouho. Česká Třebová přestala dělat chyby a my si nedokázaly udělat náskok a pořád jen stahovaly. Takhle se hraje velmi těžko a stálo nás to hodně sil. Nakonec se prohrálo 1 : 3. Druhý zápas byl podobný , akorát už se nepodařilo vyhrát ani set. Prohra 3 : 0 nás ale nemrzí. Hrály jsme pěkný a koukavý volejbal , takže nakonec byla spokojenost.

Sestava: Šebrlová Hana, Zuzana, Chládková, Jurčová, Klímková, Betlachová, Marková, Jehličková

 

Ženy KPI

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V sobotu 7.3. jsme odehrály další zápas Krajského přeboru . Tentokráte jsme měly před sebou težkého soupeře a to družstvo USK Pardubice, které je momentálně na prvním místě v tabulce.

Do prvního zápasu jsme nastoupily poněkud vlažně, ale pak se rozehrály a předvedly pěkný volejbal. Chybí nám ale udržet a položit rozhodující balóny. Bohužel taky každý set jsme začínaly s bodovou ztrátou a musely dotahovat.

Do druhého zápasu jsme nastupovaly bojovně hned od začátku, protože jsme věděly,že  se družstvo dá porazit. Ale opět se opakovaly chyby na naší straně, které byly potrestány naší prohrou. Zápasy jsme prohrály 3:0 a 3:1.

Přesto musím holky pochválit za snahu a bojovnost až do konce. Opět jsme si dokázaly, že dovedeme držet krok s těžkým soupeřem.

 

Sestava: Marková, Jurčová, Šebrlová, Jehličková, Chládková, Betlachová, Křivková, Hřebíčková

 

Ženy KP I

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Po 14-denní pauze jsme na domácí půdě přivítaly družstvo Tesly Pardubic. Po dlouhé době jsme byly v plné sestavě a bez zranění a tak jsme věřily ve vítězství.První zápas se ale začal vyvíjet malinko jinak. Soupeřky hrály rychlou hru s výborným polem na kterou jsme nestačily a první zápas prohrály 3 : 0. Do druhého zápasu jsme nastoupily bojovně a protihráčky už jsme nepustily k žádné větší akci.Dařila se hra v poli i na síti a výhra 3 : 0 byla zasloužená.

Sestava: Marková, Jurčová, Jehličková, Betlachová, Křivková, Váně, Kolderová, Hřebíčková, Klímková, Chládková, Šebrlová H.

 

Ženy KP I

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V neděli jsme odehrály další zápas soutěže a to s družstvem Slatiňan. Tentokrát jsme hráčky přehrály a dostavilo se konečně vítězství, které jsme už po dvou prohraných zápasech potřebovaly. Vyhrály jsme 3:1 a 3:2 . Toto vítězství je o to cennější, protože jsme konečně vyhrály i tie-break, který byl teď naší slabou stránkou.

Sestava: Jurčová, Jehličková, Váně, Marková, Betlachová, Šebrlová Z., Chládková, Kolderová, Klímková.

 
«ZačátekPředchozí21222324252627DalšíKonec»

Strana 24 z 27
 

Soupiska Ženy B

zeny-c-soupiska-2012-2013

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný