Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes969
mod_vvisit_counterVčera1032
mod_vvisit_counterTento týden9084
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc7163
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6916959
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Mladší žáci

Mladší žáci - předehrávka

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 4.50)

Dne 4.2. 2010 se hrála předehrávka šestkového volejbalu v České Třebové. Hráli jsme 2. zápasy - proti Svitavám B a České Třebové. První zápas byl proti Svitavám  , který jsme prohráli v timebreaku 2:1. Druhý zápas byl proti České Třebové. 1set jsme vyhráli , ale v 2. setu se soupeř zotavil a dával nám bod po bodu. Hráli jsme timebreak ,který jsme vyhráli. Moc nám to ze začátku nešlo , ale slibujem že se zlepšíme.

 

Ssestava: Tomáš Svatoň, Dominik Stasiowski, Dominik Józa, Jakub Doležal, Matěj Poláček, Martin Jílek, Ivoš Polášek

Trenéři: Jiří Svatoň a Martin Józa

 

 

Mladší žáci - 4 kolo

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Dne 10.10 jsme hráli šestkový volejbal. Hrálo se v Pardubicích, kde bylo konečne hezké počasí. Opět jsme to všechno prohráli. Takže jsme skončili na pěkném 3. místě.Hráli jsme 3 zápasy. Při 1. zápase jsme šli do timebreaku, který  který jsme prohráli 15:13. Při 2. zápase jsme šli opět do timebraku, ale tento jsme prohráli 15:10, takže logicky je to horší. Při 3. zápase jsme hráli proti Pardubicím a to jsme nedošli ani do timebreaku.

 

Hráči: Lukáš Langr, Dominik Józa, Dominik Stasiowski,Martin Jílek,Lukáš Vašíček,Jakub Doležal, Matěj Poláček a Tomáš Svatoň

Trenér:Roman Poláček

 

Mladší žáci - 3 kolo

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.00)

Dne 3.10 se hrál šetkový volejbal ve Svitavách. Jako v minulém kole jsme to všechno prohráli , ale snaha tam byla. Hráli jsme 3 zápasy. 1. zápas jsme se snažili , ale soupeř byl lepší. 2.zápas byl proti Svitavám A , kteří "si nás dali na pohodu". Při 3. zápase jsme dali 1. set a tak jsme šli do timebreaku , který jsme prohráli 15:13. Počasí bylo celkem dobré, svítilo slunce a bylo teplo. Ale počkejte až se Lanškroun rozehraje - to budem každýho drtit.

 

Hráči: Lukáš Langr, Dominik Józa,Lukáš Vašíček,Tomáš Svatoň,Ivoš Polášek,Martin Jílek, Matěj Poláček

Trenéři:Martin Józa

 

Mladší žáci - 2 kolo

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

12.9 se konal zápas v šestkovém volejbalu. Hrálo se na volejbalových kurtech v Lanškrouně, kde se zůčastnily 4 týmy. Lanškroun skončil na pěkném 3. místě, ale určitě bychom se měli zlepšit. Přálo nám také hezké počasí ,takže jsme si to všichni užili. V prvním zápase jsme narazili na lepší a zkušenější hráče, takže jsme prohráli,ale ve druhém zápase přišel zvrat a my jsme jednoduše vyhráli. Ve třetím zápase jsme byli už unavení, takže jsme ho prohráli, ale byl to přece náš první turnaj v šestkovém volejbalu.

Celý článek...
 

Turnaj KP přípravek chlapců - 1.kolo

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

A je to tady. V neděli 6.9.2009 jsme poměřili volejbalové síly s dalšími devíti družstvy ve Svitavách. Za příjemného počasí proběhlo 1.kolo v trojkovém minivolejbale. Naše družstvo se umístilo na pátém místě, což zajišťuje účast ve skupině A ve 2.kole. Vzhledem k podanému výkonu všichni zúčastnění hráči přijali za své trenérův návrh, že další středeční tréninky budou zaměřeny pouze na zdokonalení hráčské techniky.

 

Sestava družstva: Lukáš Langr, Dominik Joza, Dominik Stasiowski, Ivo Polášek

Trenéři: Jiří Svatoň

 
«ZačátekPředchozí12345DalšíKonec»

Strana 4 z 5
 

Soupiska Mladší žáci

mladsi-zaci-soupiska

Tabulka výsledků
Rozpis