Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes759
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden5036
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21628
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931424
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Kadetky

1.Liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Lanškroun-Bedřichov3:0 (16,22,20)

Lanškroun-Bedřichov1:3 (17,-20,-17,-18)

 

Do prvního zápasu jsme vlétly bojovně, povzbuzeny fanděním a vítězstvím našich II. ligových žen. Soupeř nás překvapivě nechával hrát a vcelku přesvědčivě vyhráváme první dva sety. Důležitý třetí set jsme nepolevily a získaly jsme vítězství.

Přestávka mezi zápasy byla vytížena opět úspěšným kláním žen, GRATULUJEME.

Druhý zápas vítězíme první set. Ve druhém setu se nám bohužel přestal dařit příjem servisu některých soupeřek a nabíraly jsme bodové ztráty, které jsme pak již nebyly schopné dotáhnout. Podobně tomu bylo i ve třetím a čtvrtém setu.

V utkání jsme se snažili hrát více na jednu nahravačku. Systém si postupně vžíváme a Kristýna Picková vše super oběhala, bohužel s příjmem jsme jí to moc neusnadnily.

 

Sestava: Kolderová Natálie, Picková Kristýna, Musilová Tereza, Brožková Lucie, Tereza a Klárka Jandovi, Zechovská Zuzana, Michaela Komínková, Marešová Veronika, Píšová Martina...:-)

 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dne 14. 2. 2009 se utkaly lanškrounské kadetky s kadetkami z Přímětic. V prvním zápase se sice podařilo lanškrounským kadetkám vyhrát první set, bohužel však celý zápas nakonec skončil vítězstvím Přímětic 3:1. Stejně skončil i druhý zápas, ale rozhodně se nedá říci, že lanškrounské kadetky prohrály bez boje. Naopak nedaly vítězství svým protihráčkám zadarmo a nevzdaly se do poslední chvíle a prohra po boji není ostudou!
Sestava: Brožková Lucka,Svatoňová Verča,Picková Kristýna,Jandová Klára a Terka,Marešová Verča,Musilová Terka,Chládková Bára,Ficnarová Adéla,Jelínková Markéta,Komíková Míša,Šemberová Martina

 

Lanškroun x Jihlava - kadetky v akci

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Lanškroun : Jihlava

Soupiska ŠSK Demlova Jihlava B Plán zápasů  ŠSK Demlova Jihlava B Statistika  ŠSK Demlova Jihlava B O týmu ŠSK Demlova Jihlava B Info o klubu ŠSK Demlova Jihlava B

1 : 3 (:) (25:14-20:25-18:25-18:25)

Soupiska ŠSK Demlova Jihlava B Plán zápasů  ŠSK Demlova Jihlava B Statistika  ŠSK Demlova Jihlava B O týmu ŠSK Demlova Jihlava B Info o klubu ŠSK Demlova Jihlava B

1 : 3 (:) (16:25-25:27-25:17-16:25)

Našimi soupeřkami se tuto sobotu staly hráčky z Jihlavy, které se drží na předních místech v tabulce. Do prvního setu jsme nastoupily s tím, že uděláme vše pro výhru. První set byl náš, to nás nastartovalo do dalších setů. Bohužel nám to moc dlouho nevydrželo a v dalších třech setech jsme povolily zejména v příjmech. První zápas jsme prohrály i přesto, že jsme se soupeřkami hrály celkem vyrovnanou hru. Před druhým zápasem jsme si řekly, že ho konečně vyhrajeme, jenže hned první a druhý set potvrdil opak. Ve třetím setu jsme konečně slavily úspěch a to nás povzbudilo do další hry. První polovina čtvrtého setu vypadala nadějně, ale nástup jedné ze soupeřek na podání se nám stal osudným. Takže se nám nakonec i po úporném boji znovu nepodařilo vyhrát. Ale i tak jsme z toho měly dobrý pocit. I když jsme prohrály, bojovaly jsme ze všech sil.

Sestava: Picková Kristýna, Brožková Lucie, Jandová Tereza, Kolderová Natálie, Svatoňová Veronika, Marešová Veronika, Zechovská Zuzana, Šemberová Martina, Jelínková Markéta

 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 5.00)

Sokol Bedřichov- VoTJ Lanškroun 3:0 (15,20,22) - 3:0 (20,18,14)


V sobotu 24.1.09 jsme zajížděli k prvním mistrovským zápasům druhé poloviny ligové soutěže kadetek na předměstí Jihlavy. Družstvo Sokola Bedřichov skončilo v první polovině druhé, tzn. tabulkově nejlepší ze soupeřů z moravské skupiny se kterými se utkáme.

Bohužel soupeřky byly nad naše současné možnosti, měly jsme z počátku velký problém z dálky servírovaným plachtícím podáním a pokud se nám podařilo se soupeřkami držet krok, tak v koncovce vždy nám dokázaly, že dnes jsou lepší.

Za nás nastoupily tyto hráčky: Picková Kristýna, Kolderová Natálie, Svatoňová Veronika, Marešová Veronika, Brožková Lucie, Zechovská Zuzana, Komínková Michaela, Šemberová Martina.


Na nástěnce místního týmu mají tučným písmem:

"Aby se někdo mohl stát osobností a ovlivňovat ostatní, musí dokázat svoji herní kvalitu. Když dosáhneš vysoké úrovně a dokážeš si udržet určitou konstantní výkonnost, znamená to, že jsi udělal první krok.

Další velmi důležitý krok je tvoje chování a vystupování. Já osobně, podle mé filosofie a také z pozice kapitána, jsem vždy byl k dispozici především pro družstvo, nikdy jsem nestavěl do popředí svoji osobu ani ve hře ani v soukromí, vždy bylo na prvním družstvo a spoluhráči. Vše co jsem dělal, jsem dělal pro tým a spoluhráče. Oni to pravděpodobně pochopili také a domnívám se, že potom na hřišti jsi s těmito vlastnostmi na hřišti respektován a můžeš pomoci ostatním a můžeš je ovlivňovat. Nesmíme zapomenout, že volejbal je hra celého družstva a ne jednotlivce. Ne všichni hráči jsou schopni se vyrovnat se složitostí volejbalu, nejsou na stejné úrovni, proto musí přijít pomoc od spoluhráčů. Skoro všichni hráči potřebují pomoc v některých herních činnostech - někdo víc, někdo méně. Je velmi důležité, aby vztahy v družstvu byly dobré a družstvo mělo schopnost jeden druhému pomáhat.

Mně se volejbal líbí, protože je to kolektivní sport a pomáhat svým spoluhráčům je pro mě základ."Cool


Andrea LUCCHETA

nejlepší hráč MS 1990

 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)
Dne 29. 11. 2008 hrály neše kadetky v České Třebové. Naše sestava byla: Komínková Michaela, Zechovská Zuzana, Kolderová Natálie, Musilová Tereza, Svatoňová Veronika, Svatoňová Petra, Picková Krystýna, Brožková Lucie, Jandová Tereza, Jandová Klára. První zápas jsme prohrály 1:3 a druhý 0:3.
 
«ZačátekPředchozí414243444546DalšíKonec»

Strana 44 z 46
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017