Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes469
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3232
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1311
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911107
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Archiv

Lanškrounská Prda 13. ročník volejbalového turnaje - výsledky

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.40)

V sobotu 18.8.2012 byl na lanškrounských kurtech uspořádán již 13. ročník volejbalového turnaje Lanškrounská Prda a ranní slunečné počasí předpovídalo, že i letošní ročník bude úspěšný.

Do soutěže mužů bylo přihlášeno 6 družstev a v kategorii žen se sešla pouze dvě družstva, což jistě byla škoda jak pro hráčky, tak i pro pořadatele.

 

Lanškrounská Prda 2011 - aktuální stav přihlášených k 19. 8. 2011

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

 Už tuto sobotu se koná tradiční turnaj Lanškrounská Prda. Jedná se o dvanáctý ročník tradičního volejbalového turnaje mužů a žen v Lanškrouně. Přihlaste se včas, dokud jsou ještě volná místa!

 

Je připraveno 6 kurtu a kantýna, kde o Vás bude postaráno. Diplom a věcná cena pro každé družstvo. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 20.8.11 na volejbalových kurtech v Lanškroune (vedle Penny Marketu). Jako obvykle bereme max. po osmi družstvech do krajů a okresů u mužů a 8 družstev do žen. Každá skupina má k dispozici 2 kurty. Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než osm družstev do kategorie nemůžeme z důvodu odehratelnosti turnaje vzít.
Přihlášky mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 8 družstev nebude moci nastoupit. Kace®

 

 

Lanškrounská Prda 11. ročník - stav přihlášených družstev k 20 .8. 2010

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dobrý den, blíží se termín Lanškrounské Prdy. Jedná se o jedenáctý ročník tradičního volejbalového turnaje mužů a žen v Lanškrouně. Je připraveno 6 kurtu a kantýna, kde o Vás bude postaráno. Diplom a věcná cena pro každé družstvo. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 21.8.2010 na volejbalových kurtech v Lanškroune (vedle Penny Marketu). Pozvánka je v příloze. Jako obvykle bereme max. po osmi družstvech do krajů, okresů u mužů a 8 družstev do žen. Každa skupina má k dispozici 2 kurty.

Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než osm družstev do kategorie nemůžeme z důvodu odehratelnosti turnaje vzít. Prosím o rychlou odpověď i když nebudete moct přijet, moc mi to pomůže. Přihlášky mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 8 družstev nebude moci nastoupit. Kace®

 

Lanškrounská Prda podesáté

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 2.33)

 

prda_09_plakat


Zdravím dámy a pánové, pomalu se blíží termín volejbalového turnaje Lanškrounská Prda. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 22.8.09 na kurtech v Lanškrouně. Jako obvykle bereme max po osmi družstvech do krajů, okresů a do žen. Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než osm družstev do kategorie nemůžeme vzít. V krajích je volnych 5 mist, v okresech 5 míst a v ženách 4 místa. V případě zájmu prosím o rychlou odpověď. Přihlášky pouze mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 8 družstev nebude moci nastoupit.

Komentáře (1) Shlédnutí: 1702