Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Různé

NEGATIVNÍ HODNOCENÍ ČLÁNKŮ

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 2.63)

Jak jste si jistě všimli, za více než rok fungování těchto stránek u většiny článků máte možnost ohodnotit tyto články buď kladně nebo záporně kliknutím na hvězdičky. Tuto možnost jsme zvolili jako Vaši reakci na naše, ale i Vaše příspěvky a až do nedávna to tak i fungovalo. Bereme Vaše názory vážně a snažíme se stále stránky vylepšovat. V posledních týdnech začalo přibývat těch negativních hodnocení článků a tak jsme se zamýšleli, co děláme špatně. Každý kdo přispívá na tyto stránky ví, jak je někdy těžké se dokopat k napsání hodnocení zápasů, zvláště těch prohraných. Je potřeba si uvědomit, že vše co se na stránkách objeví tzn. každý jednotlivý zápas u všech kategorií a jeho výsledek musel někdo z autorů webu a pomocníků, kterých není málo ručně na tyto stránky vložit. O to víc nás tato negativní hodnocení mrzela. Podrobným rozborem datumů, časů jsme zjistili, že se jedná o jediného člověka. Toto hodnocení článků je anonymní a nadále i zůstane, ale v tomto případě jde o člověka, který se na stránky připojí a několika vteřinách negativně ohodnotí 5-8 článků a ze stránek zase odchází. Rekordem byl pátek kdy tento „KLIKAČ" zmákl za pár minut takto negativně a anonymně ohodnotit 24 článků. To už naše pátrání po dvou týdnech pokročilo a nám se podařilo zjistit, v jaké společnosti pracuje a jaké je jeho jméno, které ale nebudeme zveřejňovat. Prosíme tedy tuto osobu, ať se zapojí do tvorby stránek, vymyslí nějakou pravidelnou rubriku a pravidelně přispívá. Těšíme se na příspěvky této osoby, která se může na náš web přihlásit a doufáme, že tyto články budou kladně hodnotit i další čtenáři. Sami si tento článek ohodnotíme negativně, ať této osobě ušetříme ráno po příchodu do práce čas a energii.
Autoři webu

Komentáře (1) Shlédnutí: 872
 

Opustil nás zakládající člen lanškrounského volejbalu

smutecni-micVe čtvrtek 25. června zemřel ve věku 81 let pan Miroslav Hejl. Pan Miroslav Hejl stál u počátků lanškrounského volejbalu před více než 60 léty a sám tyto začátky vystihl slovy: "Jediné co jsme o volejbale věděli bylo, že se hraje přes síť". V roce 1957 byl u toho, když se sloučily lanškrounské volejbalové oddíly (Tatran, Spartak . . . .) a vytvořily jeden volejbalový oddíl pod hlavičkou TJ Lanškroun.V té době se začala hrát pravidelná organizovaná soutěž mužů (KP II. třídy), kde pan Hejl pravidelně nastupoval. V roce 1964 se mu podařilo se svými spoluhráči (Kotas, Bohm, Němec, Farber) postoupit do KP I. třídy. Od roku 1960 začal p. Hejl trénovat chlapeckou mládež (Kuběnka, Tomiška, Kóťa, ...) a od roku 1967 do roku 1973 byl předsedou VO TJ Lanškroun. Poté byl ještě několik let členem výboru oddílu a hráčem "B družstva", které hrálo Okresní přebor. V roce 1965 byl hlavním iniciátorem přestěhování volejbalového oddílu z ulice Dvorské (dnešní tenisové kurty) do areálu hokejového oddílu (nynější Lidl).
Komentáře (0) Shlédnutí: 742
 

Stránky vklanskroun.cz obstály v konkurenci

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)
Naše stránky obstály v konkurenci stránek ostatních oddílů (nejenom volejbalových) v přehlídce okresních sportovních webů. A pokud s tím souhlasíte i vy, můžete nám dát na té samé stránce hlas v anketě.
Komentáře (1) Shlédnutí: 1405
 

Vizitka VK Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Potřebovali jste někdy dát někomu informace o našem volejbalobém klubu? Nyní už můžete použít novou vizitku, kterou si stačí vytisknout a nebo prostě poslat mailem.

Pokud se vám nová vizitka líbí nebo pokud k ní máte nějaké připomínky, napiště to do komentářů.{multithumb enable_thumbs=0}

vizitka

 

Kvalifikace na ME Česko - Makedonie

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)
Jeden z klíčových zápasů mužských volejbalistů o postup na ME 2009 v Turecku se hraje 9.9.2008 od 18:00 v hale Na Střelnici ve Svitavách.
Komentáře (6) Shlédnutí: 1282
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 10 z 10