Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Historický koutek

Historický koutek volejbalu XXV

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

V jubilejním 25. historickém koutku ještě jednou nakoukneme do doby vcelku nedávné a podíváme se na lanškrounské „A“ družstvo, jak vypadalo na přelomu let 2000 – 2002. Tato parta hrála střídavě krajský přebor první a druhé třídy. Je dobře, že "zdravé jádro" týmu ještě stále hraje a navíc na předních příčkách krajského přeboru. Jen nepokazit jarní sezonu!!! 

 

 

Historický koutek volejbalu XXIV - rozluštění

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Dnes vám po týdnu prozradíme jména hráčů z minulého historického koutku. Někteří jsou hubenější, někteří mají šediny, někteří si dávají trenky víc dolu, ale furt jsou naši !!!

 

 

Historický koutek volejbalu XXIV

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.60)

Dnešní díl historického koutku nám nabízí další “veteránskou“ fotografii z turnaje v Radčicích v roce 1998 a můžete si porovnat s koutkem z minulého týdne, že základ týmu je téměř totožný. Ve stejném roce se konalo setkání dorostenců na volejbalových kurtech. Z tohoto setkání jsou i poslední 2 fotografie. Jednalo se o pány, kteří dorosteneckému věku již odrostli, ale v této kategorii dříve reprezentovali naše město a stále byli volejbalově aktivní. U této příležitosti byl odehrán turnaj a konalo se posezení u zlatavého moku.

 

 

Historický koutek volejbalu XXIII - rozluštění

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dnes vám opět prozradíme jména mužů z minulého historického koutku.

 

 

Historický koutek volejbalu XXIII

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)
Dnešní díl historického koutku se opět bude věnovat mužům a na první fotografii z roku 1990 se můžete podívat na družstvo, které nás reprezentovalo na tradičních Pakováckých hrách v Olšanech. Další fotografie je z roku 1993 a je na ní družstvo veteránů, které objíždělo více než deset let veteránské turnaje s velmi dobrými výsledky. Prvním turnajem kam se vydali byly Čestice a tato fotografie je z turnaje v Radčicích, kam družstvo veteránů jezdilo pravidelně. Poslední fotografie z roku 1998 nám ukáže nově založené družstvo Lanškroun „C“, které hrálo okresní soutěž a přebor.
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 2 z 27