Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Historický koutek

Historický koutek volejbalu XX

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

V dalším díle historického koutku máme připraveno několik fotografií z období let 1978 – 1986. Vždy se jedná o družstva mužů, která nás reprezentovala na Pakováckých hrách. Základ družstva byl v těchto osmi letech téměř totožný a tak můžete sledovat, jestli se pánové na fotografiích nějak za tu dobu změnili. Fotografie z roku 1982 je z Pakováckých her konaných v Praze a naši volejbalisté tento ročník vyhráli. Fotografie z roku 1986 je z Plzně, ale umístění našeho družstva je pro nás neznámou. Ví to někdo z Vás?

 

Historický koutek volejbalu XIX - rozluštění

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Uhodli jste všechny hráče z minulého koutku? Pokud ne, tak se dnes můžete na jejich jména podívat.

 

Historický koutek volejbalu XIX

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dnes se podíváme v dalším díle historického koutku na několik fotografií z roku 1979, jde o fotografie z mistrovského utkání proti Ústí nad Orlicí. Zápasy se hrály ještě na staré základně, tedy na centr kurtu vedle kluziště. Na místech, kde tenkrát létaly české smeče dnes kupujeme německé potraviny.

Můžete také prostudovat hru našich borců a podívat se jak se hrálo před téměř třiceti lety. Na první fotografii si všimněte že „rychlík“ nebyl pro naše hráče žádnou neznámou. To se ovšem nedá říci o soupeři, alespoň podle výrazu ve tvářích a hlavně podle toho že jen stěží jejich trojblok stihne zareagovat. Jo, jo, někteří ze straší generace nám stále tvrdí, že rychlost hry se za ta léta v podstatě nezměnila Usmívající se. No, posuďte sami.

Můžete také odhalit dvě známé tváře v hledišti. Tak kdo to je?

 

 

Historický koutek volejbalu XVIII - rozluštění

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

A opět vám přinášíme jména lidí z minulého - trošku netradičního - historického koutku.

 

 

Historický koutek volejbalu XVIII

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

Dnešní historický koutek se netýká přímo sportu, ale i přesto v něm uvidíte lidi, kteří mají s volejbalem mnoho společného. A vy se už můžete kouknout, jak se „pařilo“ před pár desetiletími. Máme tu první historickou zmínku o opékání lovem uštvané zvěře v roce 1978 a lahváčovou párty z roku 1985. Na spodní fotografii je vidno, jaké značce naše hoši holdovali - jó, myslivec je myslivec.  A kdo nepozná o koho se jedná, ten se jména dozví příště.

 

 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 4 z 27