Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VK Lanškroun

"VONTŬV SEDMIBOJ"

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)
V sobotu 18. října 2008 se za slunného, i když chladného počasí, uskutečnil již 3. ročník turnaje v netradičnch disciplínách "Vontův sedmiboj". Je to již třetím rokem co se tento turnaj pořádá jako vzpomínka na naše kamarády Josefa "Pomeho" Roubala a Josefa "Vonta" Roubala. Turnaje se zúčastnilo rekordních 32 borců, kteří změřili své síly v těchto disciplínách: šipky, střelba ze vzduchovky, kop na bránu, střelba hokejkou na bránu, hod kroužky, hod krikeťákem na cíl a petanque. Všichni účastníci turnaje si před začátkem každé disciplíny vylosovali číslo, které je přiřadilo do tzv. pavouka, kde se vždy 2 soupeři utkali mezi s sebou o postup do dalšího kola, přičemž vítězící hráč prošel až do finále, kde si připsal maximální počet bodů. Všichni zasvěcení vědí, jak je systém soupeření v pavouku ošidný. Samozřejmě se stalo, že někteří borci končili hned v prvním kole a měli tak spoustu času na povídání a vzpomínání při skvěle připraveném občerstvení, které jako každý rok zabezpečil Jirka Roubal. Po dlouhém a vyčerpávajícím marathonu bojů v jednotlivých disciplínách se z celkového vítězství radoval překvapivě Libor Peškar, druhý skončil Milan Riess a třetí Martin Langer. Po vyhlášení výsledků následovalo sdělování dojmů a volná zábava, při které si všichni rádi zazpívali za doprovodu famózní harmoniky Zdeňka Vykydala a výborné kytary Jirky Roubala až do pozdních nočních hodin. Závěrem je třeba konstatovat, že se akce vydařila jak po stránce sportovní tak i té společenské a všichni se již těšíme na ročník příští. MrkajĂ­cĂ­
 

Diskuze

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Dnes byla zprovozněna sekce Diskuze, ve které můžete diskutovat. Diskuze již není v angličtině, ale bude s vámi komunikovat hezky česky. Pokud se zaregistrujete (v sekci Přihlásit se) a přihlásíte, budete si moci prohlížet vaše příspěvky, změnit si osobní údaje (např. obrázek, který vás bude reprezentovat - odkaz Můj avatar).

Každý oddíl má svou kategorii, stejně tak i turnaje, kurty a dotazy, připomínky a návrhy. V poslední katagorii naleznete i návody týkající se těchto stránek (např. vkládání článků). V této kategorii vám pomůžeme vyřešit vaše potíže s těmito stránkami.

Věříme, že budete diskuzi používat a že vám bude dobře sloužit.

Komentáře (0) Shlédnutí: 1349
 

Vítejte na stránkách www.vklanskroun.cz

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

{multithumb enable_thumbs=0}

www.vklanskroun.cz

vklanskroun_logo

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Vítejte na stránkách věnovaných lanškrounskému volejbalu. Dovolte, abychom Vás seznámili s účelem a možnostmi tohoto portálu.

Nápad založit tyto stránky vzešel po jednom letním tréninku, kdy někteří hráči (zcela zmoženi hrou) vypustili tuto myšlenku do éteru. A protože od myšlenek k činům není daleko, zrodilo se to, na co se právě díváte. A my se budeme snažit, aby vám tyto stránky přinášely užitečné informace a věříme, že si je oblíbíte a přidáte si jejich odkaz do záložek Wink.

 

Kontakty

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.40)

Kontaktní údaje VK Lanškroun

IČO: 15029034

ID klubu: 3611175

ID datové schránky: by5azhu

 

Předseda: Tomiška Libor
Místopředseda: Mgr. Musil Stanislav
Hospodář: Šrůtková Iva
Pokladník: Hájková Hana
Výkonný výbor: Fiala Karel
  Freudlová Irena
  Kačerovský Martin
  Urban Jiří
  Roubal Jiří
  Mgr. Strnad Oldřich
 

Nagy Karel

 

Chládková Šárka

 

Osladil Jaroslav

 

Kurty:

Hala:

Komentáře (1) Shlédnutí: 5997
 
«ZačátekPředchozí11121314DalšíKonec»

Strana 14 z 14