Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VK Lanškroun

Připravujeme 1. lanškrounský volejbalový ples

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)
Jedno pozápasové odpoledne jsme s klukama z týmu podebatili o tom, jak by se dal ještě lanškrounský volejbal zviditelnit. Když jeden z nás navrhl uspořádat volejbalový ples, všichni nadšeně souhlasili!!! Oslovili jsme i další borce, o kterých jsme se už na nějakých předchozích akcích přesvědčili, že je na ně spolehnutí.... A JE TO TU! První volejbalový ples VO TJ Lanškroun je tu - tedy jeho uspořádání je velmi blízko. Co k tomu chybí? Přízeň a srdíčko vás všech volejbalistů a jejich známých.
 

Dvaadvacet nových rozhodčích o tomto víkendu získalo licenci

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)
V sobotu a v neděli proběhlo školení rozhodcovských adeptů v Lanškrouně. Při turnaji LAVL se nejprve uskutečnila praktická část, v neděli se od ranních hodin pokračovalo teoretickou částí na lanškrounských kurtech. Vše bylo završeno závěrečnou zkouškou - písemným testem, který dle lektora Kamila Renčína, extraligového rozhodčího, dopadl nad očekávání dobře.
 

Školení rozhodčích proběhne tento víkend

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Školení rozhodčích proběhne již tento víkend na volejbalových kurtech v Lanškrouně a v tělocvičně SZeŠ v Dolním Třešňovci.  Lektorem bude Mgr. Kamil Renčín, extraligový rozhodčí.

 

vklanskroun.cz se stává sociálním

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Naše stránky můžete od tohoto víkendu nalézt na sociální síti facebook.com - klikněte na odkaz. V této skupině se zobrazí všechny články, které jsou na těchto stránkách. K této skupině se můžete přihlásit a rozšířit tak řady fanoušků lanškrounského volejbalu.

Zároveň můžete dát najevo, že se vám tyto stránky líbí kliknutím na tlačítko To se mi líbí, které se nachází na hlavní stránce nad články.

Komentáře (0) Shlédnutí: 947
 

Školení rozhodčích III. třídy v Lanškrouně

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Školení rozhodčích proběhne dne 24.10.2010 od 09:00 hodin na volejbalových kurtech v Lanškrouně. Lektorem bude Mgr. Kamil Renčín, extraligový rozhodčí.

 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 8 z 14