Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VK Lanškroun

Barevný minivolejbal v České Třebové

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Celkem 5 družstev se zúčastnilo nedělního turnaje barevného minivolejbalu v České Třebové. Dvě družstva děvčat a jedno družstvo chlapců soutěžilo v zeleném a po jednom družstvu děvčat a chlapců v modrém minivolejbalu. V každé kategorii soutěžily 2 skupiny po 4 družstvech. V modré kategorii postupovali chlapci i dívky ze 3. místa. V posledním zápase o umístění se obě družstva spolu potkala a vítězství si odnesla děvčata. Celkově tedy dívky na 5. a chlapci na 6. místě.

 

1. volejbalový ples je za námi

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 4.83)

1. volejbalový ples je za námi. A myslím, že úspěšně. Toto zhodnocení je ale především na vás a tak se v diskuzi pod článkem můžete vyjádřit. Z kladných ohlasů budeme mít upřímnou radost, z těch druhých se rádi ponaučíme. A jak že to onen večer probíhalo? Čtěte dále.

 

První volejbalový ples je za dveřmi...

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

vklanskroun_faviconJiž v pátek 4.2.2011 se od 19 hodin na sále hostince "U Zlatky" v Dolním Třešňovci koná PRVNÍ LANŠKROUNSKÝ VOLEJBALOVÝ PLES. Lístky byly rozebrány již v měsíci listopadu, je téměř vyprodáno (vím asi o třech volných lístcích...). 

 

Víte, že...

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

... ve volejbalových pravidlech je fandění hráčů a funkcionářů také upraveno? Hráči sedící na lavičce případně v zóně pro rozcvičení nesmí používat k povzbuzování žádné předměty. Smí tedy tleskat, dupat, křičet, ale to je vše.

 

Výsledky Novoročního nočního turnaje

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Již tradičně první sobotu v novém roce pořádá družstvo VK Bystřec Novoroční noční volejbalový turnaj. Bylo tomu i v roce 2011 ve sportovní hale Na Střelnici. Spolu s pořadateli se zúčastnily týmy Hrošíků, Lanškrouna C, Veteránů Lanškroun, Veteránů Rybník, Sanely, Horního Třešňovce a Žichlínka. Týmy byly rozděleny do dvou skupin, do finálové skupiny postoupily dva nejlepší týmy.

 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 6 z 14