Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes31
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5191
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21783
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931579
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

Muži A: Česká Třebová - Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V neděli jsme jeli k dalšímu zápasu do nedaleké České Třebové. Jeli jsme jen v osmi lidech včetně jednoho nachlazeného.

 

Muži A: Lanškroun - Kerhartice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 4.33)

V neděli 1.11.2009 jsme v nekompletní sestavě (chyběli blokaři Rybka M., Peškar M. a smečař Adam David – první zápas) sehráli druhý zápas před domácím publikem.

 

KP I muži Chvaletice - Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

V neděli 25. října jsme jeli odehrát další kolo k soupeři do Chvaletic.

 

Muži A - Chvaletice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

Ve skoro kompletní sestavě jsme v neděli odjeli odehrát poslední zápas sezony do Chvaletic, kde jsme nastoupili proti aktuálně čtvrtému týmu tabulky. Opět jsme si na sebe oblékli nové dresy a doufali jsme, že se nám podaří zopakovat úspěch, který jsme předvedli minulou neděli na domácí půdě proti Svitavám. Bohužel hned na začátku prvního setu nás soupeř zaskočil minimem chyb a dobrým servisem, se kterým jsme se nedokázali úspěšně vyrovnat. Nevedlo se nám především v poli a dělali jsme spoustu zbytečných chyb, které dopomohli domácímu týmu ke snadné výhře 0:3.

Do druhého zápasu jsme nastoupili s mírně obměněnou sestavou a ihned na začátku se nám povedlo vytvořit si značný náskok před soupeřem, především díky kvalitnímu servisu, který vedl k soupeřovým chybám. Nám se poté celý set dařilo jak na smeči, tak i na bloku, když jsme dokázali soupeře několikrát za sebou zablokovat. Vytvořený náskok se nám úspěšně podařilo udržet až do konce a první set jsme s přehledem vyhráli. Ve zbylých třech setech se situace otočila a my jsme pokaždé museli dohánět bodovou ztrátu na soupeře, což vedlo k chybám na naší straně a zápas nakonec skončil naši prohrou 1:3.

I přes ne zcela vydařenou sezonu bych chtěl poděkovat všem hráčům za předvedené výkony v průběhu sezony, sponzorům a především našim fanouškům.

 

Sestava: Havlena O., Havlena M., Pfeifer Jíří, Pfeifer Jakub, Janisch F., Rybka M.,Kolder O., Strohner M., Valúšek M., Peškar M.

Komentáře (0) Shlédnutí: 984
 

Muži A - Svitavy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Do nedělního zápasu se Svitavama, který se odehrál na domácí půdě, jsme nastoupili s novými dresy. Tato změna nám pomohla ke dvěma vítězstvím 3:1 a také k prvnímu vítězství v tomto roce. Škoda, že dresy nebyly dřív, třeba bychom nebyli na předposledním místě.

Do prvního zápasu jsme šli s tím, že už konečně musíme vyhrát, po vyrovnaném setu, kde obě družstva dělala hodně chyb, jsme vyhráli 25:22. Druhý set jsme také vyhráli a to 25:21, sice ve třetím setu se nám moc nedařilo a soupeř vyhrál 21:25, ale v posledním setu jsme si udělali náskok a mohli jsme ho v klidu vyhrát.

Do druhého zápasu jsme nastoupili s dobrou náladou po prvním vítězství. Soupeři v druhém zápase pomáhali fanoušci, ale naše lavička nebyla pozadu a také občas fandila. První dva sety skončili v náš prospěch 25:15 a 25:23. Třetí set opět vyhrál soupeř 21:25, což nás povzbudilo do posledního setu, který jsme suveréně vyhráli 25:18.

 

Sestava: Křepelka L., Pfeifer Jiří, Pfeifer Jakub, Janisch F, Kolder O., Peškar M., Rybka, Valúšek M., Havlena M., Havlena O.

Komentáře (0) Shlédnutí: 925
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 10 z 13
 

Výsledky Muži A

2017 - 2018  1. místo (postup do 2. ligy)

2016 - 2017  6. místo

2015 - 2016  3. místo

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný