Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes856
mod_vvisit_counterVčera1032
mod_vvisit_counterTento týden8971
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc7050
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6916846
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

2. liga žen: VO TJ Lanškroun - VSK VŠB - TU Ostrava

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

1.11.2008 VO TJ Lanškroun : VSK VŠB - TU Ostrava - 3:1 (-23,20,14,23), 3:1 (19,18,-22,21)

První listopadový den jsme se na domácí půdě utkaly se soupeřkami z daleké Ostravy. Našim cílem bylo získat dvě vítězství a posunout se v tabulce výš, protože 9. místo nebylo tím, co by nás uspokojovalo.
Do začátku prvního zápasu jsme nenastoupily zrovna ideálně a nechaly jsme soupeře, získat si veliký náskok. Ten se nám sice podařilo dotáhnout, ale na vítězství už to nestačilo a první set jsme prohrály 23:25. V dalších setech už jsme nevytvořily tolik nevynucených chyb a dokázaly jsme soupeřky s většími či menšími obtížemi ve všech následujících setech porazit. První zápas tedy skončil 3:1 v náš prospěch.
Po dvouhodinové pauze jsme nastoupily k druhému utkání a veřily jsme, že i to pro nás skončí úspěchem. Nenechaly jsme soupeřky téměř rozehrát a první dva sety jsme vyhrály bez větších potíží. Ve třetím setu jsme trochu polevily a soupeřky se naneštěstí rozehrály a porazily nás výsledkem 22:25. Čtvrtý set už jsme nenechaly nic náhodě a výsledkem 25:21 jsme ukončily celé utkání vítězstvím 3:1.
I přesto, že náš výkon působil poněkud rozpačitě a chvílemi nejistě, dokázaly jsme porazit zkušené hráčky z Ostravy a získaly jsme dvě vítězství, která jsou pro nás velmi důležitá a v tabulce nás posunou o "kousek nahoru", což je nejdůležitější.

 

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Drozdová Jana, Matějková Kateřina, Šedá Tereza, Vlčková Klára, Janyšková Radka, Marková Petra, Roubalová Sabina

Komentáře (2) Shlédnutí: 1387
 

2.liga žen: VK Lanškroun - DDM Brno

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dne 25.10. jsme poprvé vyjely na zápas ven a to do Brna. Utkaly jsme se tu s hráčkami DDM Brno. Do prvního setu jsme vstoupily plné nadšení a očekávání z našich soupeřek, se kterými jsme se setkaly poprvé. První set byl velice vyrovnaný, ovšem jak je našim zvykem, koncovky se nám nedaří. To potvrdil i druhý set, který jsme stejně jako první prohrály. Do třetího setu jsme šly s větší razancí, dařilo se nám převážně na smeči a hráčky se nás trochu zalekly. Koncovka třetího setu už patřila nám a my vyhrály. Další set jsme chtěly udržet stejně dobré tempo, což se dařilo prakticky téměř celý set. Ovšem při posledních míčích jsme měly smůlu a Brňačky nás dotáhly a koncovku vyhrály těsně 25:23. Celkově jsme tedy prohrály 1:3 :(

Po hodinové přestávce a občerstvení jsme načerpaly nové síly a pustily se bojovat do dalšího zápasu. První set jsme začínaly podobně jako první zápas, velmi vyrovaně, ale v koncovce jsme opět neměly štěstí. Další set už vypadal velice nadějně a tentokrát jsme si už nenechaly konovku utéct a set vyhrály téměř s přehledem. Třetí set byl velice napínavý, ale bohužel skončil vítěžně ve prospěch našich soupeřek. Další, tedy již čtvrý set jsme měly pro změnu smůlu na rozhodčí, kteří pískali jasné míče pro nás, soupeřkám. Koncovka byla velice dramatická, dokázaly jsme vyrovnat stav a bojovat o každý míč. Ovšem nakonec sme těsně prohrály.

Celé dva zápasy byla v tělocvičně velice hlučná atmosféra, neboť diváci z Brna sebou měli bubny a další násroje, které nás rušily a my se tak nemohly 100% koncentorvat na utkání. Nic méně dva prohrané zápasy nic neznamejí a my se budeme dále pokoušet  vyhrávat v následujících utkáních.

Sestava: Andrea Mrázová, Blanka Strnadová, Markéta Kristková, Klára Vlčková, Jana Drozdová, Kateřina Matějková, Radka Janyšková, Veronika Zachařová, Sabina Roubalová, Tereza Šedá, Hanka Jirásková.

Komentáře (0) Shlédnutí: 1279
 

Ženy A - 2.liga vs. Svitavy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.20)

V sobotu 11.10.2008 jsme se na domácí půdě utkaly již s druhým soupeřem ve 2. lize žen. Tentokrát to byly rivalky z nedalekých Svitav. Věděly jsme, že to nebudou lehká utkání, ale o to větší jsme měly chuť se o vítězství poprat a tím se i "pomstít" za nesportovní chování svitavských fanoušků z minulé sezóny.
Hned od začátku prvního zápasu jsme soupeřky dostaly pod sebe a přehrály je ve všech herních činnostech. Vytvořily jsme si slušný náskok šesti bodů, který jsme ale bohužel vlastními chybami ztratily a set prohrály těsným rozdílem dvou bodů. Druhý set byl opět vyrovnaný, ale soupeřky měly více štěstí a získaly ho také ve svůj prospěch. Ve třetím setu jsme dokázaly svitavské hráčky po napínavém boji porazit 30:28 a do čtvrtého setu jsme šly s chutí jít do Tie-breaku. Bohužel se nám to nepodařilo a set jsme prohrály opět rozdílem pouhých dvou bodů.
Do druhého zápasu nás neopustila chuť vyhrát a byly jsme ještě více nabuzené, protože jsme věděly, že na soupeřky máme. Naopak ale protihráčky nejspiš nabyly dojmu, že po jedné výhře i druhou získají jednoduše a do zápasu nastoupily bez jakékoli bojovnosti. Tomu také odpovídaly všechny sety, kdy si soupeř ani v jednom z nich nedal více jak 19 bodů. Druhý zápas jsme tedy vyhrály 3:0. Dařilo se nám ve všech herních činnostech, především hra na síti byla pestrá a soupeř si s ní nevěděl rady.
Věříme, že v dalších zápasech předvedeme stejně kvalitní výkon a dokážeme zvítězit.

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Kolembusová Tereza, Drozdová Jana, Vlčková klára, Marková Petra, Šedá Tereza, Janyšková Radka, Roubalová Sabina

Komentáře (6) Shlédnutí: 1318
 

Ženy A zahájily sezónu zápasem s VK KP Brno

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Dne 4.října 2008 jsme odehrály 1.kolo soutěže 2.ligy žen pro sezonu 2008/2009. Náš první soupeř bylo VK KP Brno, které přijelo k nám do Lanškrouna. Již na začátku jsme měly obavy, jelikož soupeřky se skládaly především z mladších ročníků a několik hráček hraje dokonce v reprezentaci. To nás ale neodradilo a do prvního setu jsme se vrhly v nejsilnější sestavě.

 
«ZačátekPředchozí3132333435DalšíKonec»

Strana 35 z 35