Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1208
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden6677
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc23269
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6933065
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

TJ Jiskra Havlíčkův Brod x VO TJ Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Posledním soupeřem v první půlce sezony bylo družstvo z Havlíčkova Brodu, kam jsme se vydaly 13.prosince. Cesta byla daleká ale vyplatilo se..

První set prvního zápasu byl velice vyrovnaný, rozhodla až koncovka, ve které jsme prohaly těsně 24:26. Druhý set začínal podobně, stále jsme se střídaly o vedení rozdílem jednoho bodu, rozhodla až koncovka, tentokrát pro náš prospěch a my tak vyhrály. Třetí set už jsme si nenechaly nic ujít a opět vyhrály. Stejně tak i čtvrtý, jsme potvrdily, že si za vítězstvím jdeme a vyhrály jsme, celkově tedy 3:1.

Druhý zápas jsme si řekly, že se nebudeme se soupeřkama tak tahat a zkusíme utkání trochu zrychlit:) To se nám v prním setu moc nevyvedlo, ale přesto jsme vyhrály těsně 29:27:). Další set už jsme si dokázaly udržet větší bodový náskok a to se nám povedlo až do koncovky. Třetí a závěrečný set jsme už nenechaly spoluhráčky ani "vydechnout" a nedaly jsme jim tak prakticky žádnou šanci. Vyhraly jsme tedy celkově 3:0.

I když hráčky z Havlíčkova Brodu jsou v tabulce poslední, nebyly jsme přesvědeni, že je můžeme porazit. Jednotlivé sety byly velice vyrovnané a rozhodla vždy až koncovka, tentokrát v náš prospěch. Ceníme si těchto dvou  vítězství a doufáme, že nás posune nahoru tabulky.

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Tereza Šedá, Jana Drozdová, Radka Janyšková, Sabina Roubalová, Klára Vlčková a Katka Matějková

Komentáře (0) Shlédnutí: 896
 

VO TJ Lanškroun x TJ Sokol Křenovice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

První prosincový víkend jsme sehrály zápas proti družstvu z Křenovic na základí škole v Horní Čermné. Tento soupeř je na tom podobně jako my, tudíž jsme měly šanci pokusit se o další vítězství.

Do prvního setu jsme šly s velikou bojovností, která nám vydržela po celou dobu a set jsme tak vyhrály. Druhý set už byl poněkud horší, soupeř se značně rozehrál a svou chytrostí a zkušeností nás všemožně "převezl". Set sme tedy těsně prohrály. Další dva sety byly podobné, nedokázaly jsme udržet náskok bodů až do konce, což je naše velká slabina a soupeř toho znatelně využíval. První zápas jsme tedy prohrály 1:3.

Po hodinové pauze jsme načerpaly nové síly do dalšího zápasu. První set jsme stejně jako v prvním zápase vyhrály. Stejně tak se i opakoval druhý set v prvním zápase, tedy prohra. Třetí set jsme dokázaly opět zabojovat a hráčky dostat pod sebe, takže jsme vyhrály. Další set už jsme nechtěly nechat nic náhodě, ale jakoby nás opustilo štěstí, občas byl i rozhodčí proti nám a to nás rozhodilo natolik, že jsme ani čtvrtý set nevyhrály. Na řadu přišet tedy tiebreak. První polovina byla vyrovnalá, ale po stavu 10:7 pro soupeře nám stále více docházely síly a na starší a zkušené soupeřky s Křenovic jsme nestačily. Celkově jsme tedy prohrály 2:3.

Obě tyto prohry nás dost mrzí, noboť jsme věděly, že na tyto soupeřky máme. Děkujeme Terce Kolembusové, která zastoupila za paní Mrázovou jako trenérka. Děkujeme také pár divákům, kteří nás přijely povzbudit i do Horní Čermné. Nezbývá nám nic jiného, než bojovat dál a snažit se vyhrát s dalšími soupeři.

 

Sestava: Andrea Mrázová, Blanka Strnadová, Markéta Kristková, Jana Drozdová, Radka Janyšková, Kateřina Matějková, Tereza Šedá, Petra Marková

Komentáře (0) Shlédnutí: 1088
 

2. liga žen: VO TJ Lanškroun - TJ OP Prostějov

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

TJ OP Prostějov - VO TJ Lanškroun  3:0 (20,16,22), 3:1 (22,-25,23,19)

 

Poslední listopadovou sobotu (29.11.2008) jsme se vydaly bojovat o další vítězství na půdu vzdáleného družstva žen z Prostějova. Tyto protihráčky jsou na tom v tabulce podobně jako my, tudíž jsme věděly, že porazit se dají.

Do prvního setu prvního zápasu jsme ale nastoupily dosti nejistě a v tomto duchu probíhal celý zbytek setu. Soupeřky hrály skvěle a na rozdíl od nás vyrobily minimum nevynucených chyb. První set jsme tedy prohrály a bohužel jsme se nedokázaly zvednout ani v setu druhém a třetím. První zápas pro nás tedy skončil prohrou 0:3 a byly jsme z toho značně zklamané, protože jsme věděly, že na vítězství máme.

Po hodinové pauze jsme s novou chutí nastoupily do druhého zápasu. Začaly jsme velice dobře, ale i přes naše vedení v koncovce nás soupeřky v prvním setu porazily. Ve druhém setu jsme byly úspěšnější i více bojovnější a vítezství v tomto setu patřilo po napínavé koncovce nám. Třetí set nám opět utekl v koncovce a my ho prohrály 23:25. Ve čtvrtém setu se nám přestalo dařit a soupeřky nás bez větších potíží porazily 19:25. Druhý zápas jsme tedy prohrály 1:3.

Dvě prohry v Prostějově nás hodně mrzí, protože víme, že soupeřky byly k poražení. Naše družstvo bylo také mírně rozhozeno indispozicí jedné z hráček, což nám také k vítězství moc nepomohlo. Budeme doufat, že poslední dvě kola první půlky soutěže zvládneme v lepší pohodě a přidáme na naše konto další vítězství.

 

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Matějková Kateřina, Drozdová Jana, Šedá Tereza, Vlčková Klára, Marková Petra

 

 

Komentáře (0) Shlédnutí: 1097
 

2. liga žen: VO TJ Lanškroun - TJ Tatran Litovel

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)
VO TJ Lanškroun - TJ Tatran Litovel 0:3 (-28,-14,-22), 3:2 (-18,20,19,-20,10)

V sobotu 22. listopadu jsme na domácí půdě přivítaly soupeřky z Litovle. Předem nám bylo jasné, že pokud budeme chtít pomýšlet na výhru, musíme se hodně snažit a bojovat, protože hráčky z Litovle pocítily zatím pouze jednu jedinou prohru.
Do prvního setu prvního zápasu jsme nastoupily výborně a soupeřky dostaly pod sebe náskokem sedmi bodů. Ten se nám ale nepodařilo udržet a nedokázaly jsme položit balón na zem. Soupeřky dorovnaly a po napínavé koncovce dokázaly set vyhrát 30:28. Ve druhém a třetím setu nás jakoby opustila bojovnost a soupeřky bez větších problémů vyhrály první zápas 3:0.
Do druhého zápasu jsme nastoupily s novou chutí a bojovností. První set jsme sice prohrály, ale ve druhém a třetím setu jsme vynikaly ve všech herních činnostech, soupěřky jsme dostaly pod sebe a oba sety vyhrály. Čtvrtý set nám poněkud utekl a musel následovat Tie-break. Do toho jsme nastoupily mnohem lépe než protihráčky a bez větších problémů jsme zvítězily 15:10.
Vítězství nad soupeřkami z Litovle je pro nás o to cennější, že teprve jako druhé družstvo v této sezóně jsme je dokázaly porazit. Věříme, že stejná bojovnost a i štěstí nás neopustí a výher bude přibývat.

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Vlčková Klára, Drozdová Jana, Matějková Kateřina, Janyšková Radka, Marková Petra, Šedá Tereza, Zachařová Veronika, Míková Kristýna
Komentáře (0) Shlédnutí: 978
 

VK Lanškroun x TJ Sokol Frýdek Místek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

V sobotu 8.11. jsme se vydaly na dalekou cestu do Frýdku Místku. Tentokrát jsme jely v oslabené sestavě pouze osmi hráček. Chyběla i paní trenérka Eva Mrázová, ale tu zaspoupil pan trenér Libor Tomiška. Věděly jsme, že s tímto soupeřem nebude lehké hrát, a pokud bychom chěly vyhrát, musely bychom jedině překvapit :)

Do prvního setu jsme vstoupily ne příliš bojovně. Už od začátku jsme dělaly spoustu zbytečných chyb, čehož náš soupeř znatelně využíval. Nedokázaly jsme s ním hrát vyrovnaný set a soupeř nám rychle utekl. Prohrály jsme 15:25. Ani v dalších setech to nebylo o nic lepší. Soupeř byl znatelně lepší jak na příjmu balonů, tak na smeči. Celkově jsme tedy prohrály 0:3.

Druhý zápas už byl o poznání lepší. Hrály jsme bez libera, tudíž se dalo více střídat a hra nabyla pestrého dojmu. Své soupeřky jsme občas dostaly pod sebe, ale jakmile přišly na řadu koncovky, tak se nám nedařilo. Takto probíhaly i další dva sety, které jsme opět prohrály celkovým výsledkem 0:3.

Ačkoliv jsme odjížděly bez vítězství jediného setu, nelitovaly jsme, jelikož to byl pro nás velice přínosný trenink. Soupeřky byly opravdu silné a my sme taky získaly další zkušenosti do dalších zápasů. Děkujeme také panu Tomiškovi za odvoz a odkaučování.

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Jana Drozdová, Kateřina Matějková, Radka Janyšková, Sabina Roubalová a Petra Marková

Komentáře (2) Shlédnutí: 1215
 
«ZačátekPředchozí3132333435DalšíKonec»

Strana 34 z 35