Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1407
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden6876
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc23468
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6933264
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

VO TJ Lanškroun X TJ Sokol Frýdek - Místek B

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

0:3 (-20,-14,-21), 1:3 (-16,23,-17,-15)

 

14.2.2009 jsme na domácí půdě nastoupily k dalšímu dvojzápasu. Tentokrát k nám zavítaly soupeřky z dalekého Frýdku - Místku. Toto družstvo se drží v první trojce tabulky, takže pomyšlení na vítězství by znamenalo značnou dávku štěstí a dobrou formu.

Do prvního zápasu jsme nastoupily značně rozpačitě. Nedařilo se nám držet se soupeřkami krok a chyběla nám nejspíš i potřebná chuť a bojovnost. Soupeřky téměř nechybovaly a náš rozpačitý výkon znamenal celkem rychlé ukončení zápasu. Hráčky z Frýdku vyhrály 3:0.

 

Do druhého zápasu jsme nastoupily s chutí získat více bodů a pokud možno i třeba nějaký ten set. První set ale našim snahám příliš neodpovídal a my opět zapadly do zajetých kolejí prvního zápasu a soupeřky získaly tento set lehce pro sebe. Druhý set už ale vypadal jinak, začaly jsme více bojovat, praly jsme se o každý bod a vyrobily jsme i mnohem méně nevynucených chyb. Po napínavé koncovce jsme dokázaly v tomto setu zvítězit 25:23. Bohužel byl ale tento set jen světlou vyjímkou a třetí i čtvrtý set opět postrádaly bojovnost a chuť zvítězit. Tyto dva sety tedy vyhrál soupeř a celkově tím zvítězil i v druhém zápasu 3:1.

 

Budeme doufat, že další zápasy budou pro naše družstvo úspěšnější a dokážeme získat i potřebná vítězství.

 

Sestava: Stnadová Blanka, Mrázová Andrea, Jurčanová Anna, Kristková Markéta, Drozdová Jana, Vlčková Klára, Šedá Tereza, Míková Kristýna, Marková Petra, Matějková Kateřina, Janyšková Radka, Zachařová Veronika.

 

Komentáře (0) Shlédnutí: 826
 

VO TJ Lanškroun - VSK VŠB - TU Ostrava

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

3: 0 (17, 20, 22) , 3:0 (18, 21, 18)

 

V sobotu 7. února jsme se vydaly za našim nejvzdálenějším soupeřem až do Ostravy. Věděly jsme, že tento soupeř je hrací a my zde můžeme tak získat dvě důležitá vítězství.

První set prvního zápasu jsme nezačaly zrovna přesvědčivě, nicméně soupeřky dělaly větší chyby a my jsme se postupně dostávaly až na vrchol vítězného setu. Druhý set už byl o něco lepší, náskok několika bodů jsme si udržely až do konce a soupeřky tak jednoznačně porazily. Třetí a poslední set se hrál v podobném stylu, dařilo se nám v poli i u sítě. Rozhodla koncovka, ve které sme vyhrály 25:22.

 

Po téměř dvouhodinové pauze jsme se pustily do soupeřek ještě s větší razancí než předešlý zápas. Opět sme dokázaly soupeřky dostat pod sebe a set tak jasně vyhrát v poměru 25:18. Druhý set byl hodně vyrovnaný, soupeřky se zvedly a více zabojovaly na síti. Ovšem koncovka už patřila nám, a my jsme se nenechaly ničím rozhodit a set vyhrát až do konce. Třetí set už  jsme nechtěly nijak prodlužovat:) Vedly jsme už od začátku a náskokem několika bodů náš už soupeřky nedokázaly dotáhnout. Celkově jsme tedy opět vyhrály 3:0.

 

Tato dvě vítězsví pro nás byla velice důležitá a znamenají tak posunutí našeho družstva na 5. místo v tabulce. Pevně věříme, že se nám bude dařit i nadále a toto místo si při nejhorším udržíme až do konce.

 

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Kateřina Matějková, Tereza Šedá, Klára Vlčková, Sabina Roubalová, Radka Janyšková, Anna Jurčanová, Petra Marková

Komentáře (1) Shlédnutí: 864
 

2. liga žen: VO TJ Lanškroun - TJ DDM Brno

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 1, průměr je 5.00)

Lanškroun x Brno -  3:0 (22, 18, 17), 3:0 (23,28,19)

 

Poslední lednový den k nám na domácí palubovku zavítaly protihráčky z Brna. V tabulce se drží zhruba v půlce a tím pádem jsme v nich viděly šanci na vítězství a tím i odražení se z nepříjmného devátého místa v tabulce.

Do prvního zápasu jsme nastoupily s velikou bojovností, chutí a nadšením. Soupeřky nejspíš nabyly dojmu, že získat vítězství nebude příliš těžké, protože v první půlce soutěže si z našich vzájemných zápasů odnesly právě ony dvě výhry. Omyl byl ale pravdou. První set jsme vyhrály rozdílem tří bodů a dva následující sety byly zcela v naší režii. Soupeř si dal pouze 18 a 17 bodů a my bez větších problémů, a pro nás i trošku překvapivě, vyhrály zápas s čistým skóre 3:0.

Do druhého zápasu jsme nastoupily s jasným cílem - získat další výhru. Od začátku bylo vidět, že i brněnské hráčky nechtějí z Lanškrouna odjet s "prázdnou" a budou se o vítězství prát víc než v prvním utkání. První set jsme v koncovce lépe zvládly my a rozdílem dvou bodů zvítězily. V setu druhém byl stav nejvíce vyrovnaný a rozhodovala až napínavá koncovka, kdy se štěstí přiklonilo na naši stranu a my vyhrály 30:28. Ve třetím setu už soupeřky nebyly tolik nabyté bojovností a my už bez stresu získaly poslední set. I druhý zápas tedy skončil našim vítězstvím 3:0.

Brněnské hráčky jsme přehrály téměř ve všech herních činnostech, dařilo se nám na síti a velice dobře i ve hře v poli, ve které ale soupeřky byly také výborné. Hodně ale chybovaly na síti, kde ztrácely spoustu bodů dotyky o síť.

Věříme, že i příští víkend si domů přivezeme další dvě vítězství, tentokrát z daleké Ostravy, která zaujímá desáté místo tabulky.

 

Sestava: Strandová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Matějková Kateřina, Drozdová Jana, Šedá Tereza, Vlčková Klára, Janyšková Radka, Míková Kristýna, Marková Petra, Jurčanová Anna.

 

Komentáře (1) Shlédnutí: 986
 

VO TJ - Lanškroun x TJ Svitavy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

1:3 (15, -16, 20, 21) , 1:3 (23, 22, -15, 23)

 

Dne 24. ledna jsme vyrazily k našim nejbližším protihráčkám do Svitav. Tetno soupeř nám vždy dělal problémy, ale věděly jsme, že na něj máme, jelikož nepatří do přední části tabulky.

Hned v prvním setu prvního zápasu bylo vidět, že se na nás soupěřky značně připravily, a to hlavně hrou v poli a svými bloky, přes které jsme se jen těžko dostávaly. První set jsme tedy prohráli 15:25. V druhém setu se jakoby vše otočilo, soupeřky jsme dokázaly dostat pod sebe a ony tak začaly dělat chyby. Tento set jsme tak vyhrály s velkou převahou bodů (25:16). Třetí set byl na začátku velice vyrovnaný. Stejné tempo sme držely téměř do koncovky, ale bohužel soupeřky měly více štěstí a set vyhrály. Čtvrtý, tedy poslední set, se hrál v podobném duchu jako set předešlý. Hráčky však měly výborné pole a naši hru snadno přečetly. Celkově jsme tedy prohrály 1:3.

Ani druhém zápase jsme neměly tolik štěstí. První set se zdál být velice vyrovnaný a rozhodla až koncovka, ve které jsme prohrály těsně 23:25. Druhý set byl podobný, ovšem naše chyby byly znatelnější a soupeřky toho snadno využívaly. Třetí set však znamenal značnou změnu! Začaly jsme hrát ve větší pohodě, přestaly jsme dělat tolik zbytečných chyb a soupeřky tak byly zaskočené. Dokazaly jsme je dostat pod sebe a velký náskok bodů už nepustit. Tento set jsme tedy vyhrály 25:15. Čtvrtý set jsme získaly opět převahu nad soupeřkami my, ale rozdíl několika bodů nám nevydržel, Svitavy nás postupně dotaholaly, až nakonec set těsně vyhrály v poměru 25:23.

Tyto dvě prohry nás určitě hodně mrzí, jelikož se hráčky se Svitav určitě daly porazit. Bylo však vidět, že se na nás důkladně připravily, jejich hra byla pestrá a nás tak zaskočily. Nesmíme ale věšet hlavu, jelikož soutěž je teprve v polovině. Musíme bojovat dál o každé vítězství.

 

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Jana Drozdová, Klára Vlčková, Kateřina Matějková, Radka Janyšková, Anna Jurčanová, Sabina Roubalová, Petra Marková.

Komentáře (0) Shlédnutí: 785
 

2. liga žen: VO TJ Lanškroun - VK KP - SG Ludvíka Daňka Brno

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Zimní pauza mezi první a druhou půlkou sezóny rychle uplynula a my jsme se v sobotu 17.1.2009 vydaly k prvním dvěma utkáním v letošním roce. Našimi soupeřkami byly hráčky Brna, které suverénně, bez jediné prohry, stojí v čele tabulky. Za tohoto předpokladu nám bylo jasné, že utkání budou velice těžká a vyhrát nad takovýmto soupeřem ještě těžší. Takže jsme jely do Brna s myšlenkou dobře si zahrát a pokusit se získat co nejvíce bodů a třeba i nějaký ten set.

 
«ZačátekPředchozí3132333435DalšíKonec»

Strana 33 z 35