Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1716
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden8102
mod_vvisit_counterMinulý týden9481
mod_vvisit_counterTento měsíc23777
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6933573
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

2.liga žen: VO TJ Lanškroun - TJ Sokol Frýdek-Místek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

V sobotu dne 3.října jsme odstartovaly novou sezonu druhé ligy žen. Naším prvním soupeřem na domácí palubovce bylo družstvo z Frýdku-Místku, které loni obsadilo druhé místo z celkové soutěže. Věděly jsme, že toto utkání nebude jednoduché, ale po  klavitní letní fyzické přípravě jsme byly odhodlané vybojovat alespoň nějaké sety.

 

2. liga žen: VO TJ Lanškroun x TJ Jiskra Havlíčkův Brod

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

2:3 (18,-21,14,-22,-8)

3:1 (15,-21,16,17)

 

2. liga žen se pomalu nachýlila ke svým závěrečným utkáním a nás čekaly na domácí půdě poslední letošní soupeřky, tentokrát to byly hráčky z dalekého Havlíčkova Brodu. Tyto dvě utkání byly přímým bojem o sedmé místo v tabulce a my doufaly, že právě nám bude patřit toto umístění.

Do prvního zápasu jsme nastoupily ve značně oslabené sestavě, kdy nám chyběly tři hráčky ze základu. I přesto jsme ale hrály velice pohledný a pestrý volejbal. První a třetí set jsme bez potíží získaly pro sebe, v setu druhém a čtvrtém byly úspěšnější soupeřky. Musel tedy rozhodnout set pátý. V tom ale soupeřky získaly náskok, který jsme už nedokázaly stáhnout. První zápas jsme tedy prohrály 2:3.

Do druhého zápasu jsme už nastoupily v plné základní sestavě. První set byl rychlou záležitostí, kdy si protihráčky daly pouze 15 bodů. V dalším setu jsme trochu zaváhaly a hráčkám z Havlíčkova Brodu se začalo dařit, tento set jsme prohrály 21:25. V setu třetím a čtvrtém už ale nebylo co řešit. Bez větších problémů jsme protihráčky přehrály ve všech herních činnostech a zvítězily jsme v tomto zápase 3:1.

Druhá výhra v tomto dvojutkání nám zajistila v konečné tabulce 2. ligy žen sedmé místo, což nás těší. Věříme ale, že v sezóně 2009/2010 budeme úspěšnější a dokážeme v tabulce vybojovat ještě lepší umístění.

 

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Jurčanová Anna, Drozdová Jana, Vlčková Klára, Šedá Tereza, Marková Petra, Matějková Kateřina, Janyšková Radka, Roubalová Sabina.

Komentáře (0) Shlédnutí: 837
 

VO TJ Lanškroun x TJ Sokol Křenovice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

Křenovice x Lanškroun 3:1 (21,-12,17,21)

                                           3:1 (22,22,-22,18)

 

V sobotu 14. března jsme se naposledy vydaly za soupeřem  ven, a to do Křenovic, jelikož příští týden se hraje poslední kolo doma. Tento soupeř nás vždy dost potrápil, protože se skládá převážně ze starších zkušenějších žen. Věděly jsme, že toto utkání nebude jednoduché ale ani nemožné toto družstvo porazit.

První set se zdál být dost vyrovnaný. Ovšem zkušenost soupeřek byla znatelná hlavně v koncovce, kde nás převezly chytrými zalívkami a my tak podlehly za stavu 25:21. Další set však znamenal velký obrat. Začalo se nám dařit téměř ve všech herních kombinacích. Soupeře jsme dokázaly dostat pod sebe a velký rozdíl bodů udržet až do koncovky. Set  jsme vyhrály 25:12. Další dva sety se nám opět přestalo dařit. Soupeřky smečovaly o naše bloky a my jsme se tak nedokázaly zvednout a v koncovkách jsme podlehly. Celkově jsme tedy prohrály 1:3.

Po 2 hodinové pauze jsme šly do dalšího zápasu. První i druhý set byl opět vyrovnaný. Dařilo se nám hlavně v útoku ale soupeřovo pole bylo natolik zkušené, že si poradilo i s těžkými balony. Oba dva sety jsme tak prohraly 22:25. Při třetím setu jsme trochu pozměnily sestavu. Začalo se nám opět dařit, nechyběla ani bojovnost. Tento set opět skončil stavem 25:22 ale tentokrát pro nás:) Čtvrtý čili poslední set byl už dost nevyrovnaný. Celkově nám docházela síla a soupeřkám jsme tak celkem hladce podlehly 18:25. Celkově jsme tak prohrály 1:3.

Ačkoliv nás tyto 2 prohry mrzí, jsme rády, že jsme uhrály alespon nějaký set. Veříme, že se nám příští týden podaří vyhrát a tím si udržet nynější sedmé místo v tabulce.

 

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Anna Jurčanová, Tereza Šedá, Jana Drozdová, Radka Janyšková, Klára Vlčková, Katka Matějková

Komentáře (0) Shlédnutí: 856
 

2. liga žen: VO TJ LANŠKROUN x TJ OP PROSTĚJOV

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)

3:1 (15,-17,15,24)

3:0 (19,16,27)

 

Jarní část sezóny se pomalu blíží ke svému konci a nás čekal v sobotu 7. března 2009 další soupeř, se kterým jsme se hodlaly poprat o vítězství. Tentokrát to byly hráčky z Prostějova, které se v tabulce drží za námi.

Do zápasu jsme nastoupily s jasným cílem - zvítězit. První set našemu odhodlání zcela odpovídal. Soupeřky se nestačily pořádně rozkoukat a my je velice rychle porazily 25:15. Druhý set jsme ale nabyly dojmu, že to opět půjde tak lehce a rozehrané a odhodlané soupeřky náš porazily 25:17. Naše chuť zvítězit ale byla veliká a my jsme si ve třetím setu začaly více fandit. Tento set jsme opět bez problémů získaly pro sebe. Čtvrtý set byl nejvyrovnanější, soupeřky k nám také evidentně nepřijely pro prohru a začaly více bojovat. V napínavé koncovce se ale štěstí přiklonilo na naši stranu a my zvítězily v zápase 3:1.

 

Po pauze jsme nastoupily k duhému utkání a se stejnými ambicemi. První a druhý set jsme bez větších problémů získaly pro sebe, kdy si soupeřky nedaly více jak 19 bodů. Třetí set byl ale ve znamení tahanice o každý bod. Ten den bylo ale štěstí na naší straně už podruhé a my zvítězily 29:27 a tím i ukončily zápas 3:0 v náš prospěch.

 

Hráčky z Prostějova jsme přehrály téměř ve všech herních činnostech. Dařilo se nám na bloku a i hra na síti byla pestrá.

Dvě vítězství s hráčkami z Prostějova jsou pro nás ohromně cenná, protože se blíží konec sezóny a my stále nemáme pojištěné udržení v soutěži. Doufejme proto, že u posledních dvou soupěřů budeme stejně úspěšní a 2. liga žen zůstane naši soutěží i pro následující sezónu.

 

Sestava: Strandová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Jurčanová Anna, Drozdová Jana, Vlčková Klára, Janyšková Radka, Matějková Kateřina, Šedá Tereza, Marková Petra.

Komentáře (1) Shlédnutí: 744
 

VO TJ Lanškroun x TJ TATRAN Litovel

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

1:3 (-19, 25, 20, 19)

1:3 (22, -11, 13, 18)

V sobotu 21. února jsme vyjely do nedaleké Litovle k dalšímu utkání 2. ligy žen. Hráčky z Litovle se drží v přední části tabulky, věděly jsme tedy, že musíme zabrat pokud chceme vyhrát.

Do prvního setu jsme vstoupily o něco lépe než soupeřky. Set tak patřil od začátku do konce nám a my vyhrály 25:19. Další sety už jsme neměly tolik štěstí. Soupeřkám se začalo více dařit v poli i v útoku. Také rozhodčí byli spíše na straně domácích a dost nám uškodily. Další sety už jsme nedokázaly změnit skore a celkově tak prohrály 1:3.

Do druhého zápasu jsme šli za našim vítězstvím jelikož na soupeřky jsme měly. Ovšem i tento zápas se odehrálal v podobném duchu jako ten předchozí. Pouze druhý set  jsme dokázaly soupeřky dostat hodně pod sebe a vyhrát tak s velikým rozdílem bodů 25:11. Ovšem další sety se už nedařilo. Celkově jsme tedy opět prohrály 1:3.

 

Tyto dvě prohry nás mrzí, jelikož na hráčky z Litovle jsme určitě měly. Více nám však  vadil konflikt s rozhodčím, který zde nastal. (Špatné pískání, hrubé chování k trenérovi i k hráčkám).

Ovšem soutěž ještě nekončí a my bude dále bojovat o vítězství s ostatními soupeřkami.

Sestava: Blanka Strnadová, Andrea Mrázová, Markéta Kristková, Anna Jurčanová, Jana Drozdová, Kateřina Matějková, Radka Janyšková, Petra Marková, Sabina Roubalová, Tereza Šedá.

Komentáře (1) Shlédnutí: 741
 
«ZačátekPředchozí3132333435DalšíKonec»

Strana 32 z 35