Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1384
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden8783
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25375
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935171
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Zápasy

Lanškroun x Jihlava - kadetky v akci

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Lanškroun : Jihlava

Soupiska ŠSK Demlova Jihlava B Plán zápasů  ŠSK Demlova Jihlava B Statistika  ŠSK Demlova Jihlava B O týmu ŠSK Demlova Jihlava B Info o klubu ŠSK Demlova Jihlava B

1 : 3 (:) (25:14-20:25-18:25-18:25)

Soupiska ŠSK Demlova Jihlava B Plán zápasů  ŠSK Demlova Jihlava B Statistika  ŠSK Demlova Jihlava B O týmu ŠSK Demlova Jihlava B Info o klubu ŠSK Demlova Jihlava B

1 : 3 (:) (16:25-25:27-25:17-16:25)

Našimi soupeřkami se tuto sobotu staly hráčky z Jihlavy, které se drží na předních místech v tabulce. Do prvního setu jsme nastoupily s tím, že uděláme vše pro výhru. První set byl náš, to nás nastartovalo do dalších setů. Bohužel nám to moc dlouho nevydrželo a v dalších třech setech jsme povolily zejména v příjmech. První zápas jsme prohrály i přesto, že jsme se soupeřkami hrály celkem vyrovnanou hru. Před druhým zápasem jsme si řekly, že ho konečně vyhrajeme, jenže hned první a druhý set potvrdil opak. Ve třetím setu jsme konečně slavily úspěch a to nás povzbudilo do další hry. První polovina čtvrtého setu vypadala nadějně, ale nástup jedné ze soupeřek na podání se nám stal osudným. Takže se nám nakonec i po úporném boji znovu nepodařilo vyhrát. Ale i tak jsme z toho měly dobrý pocit. I když jsme prohrály, bojovaly jsme ze všech sil.

Sestava: Picková Kristýna, Brožková Lucie, Jandová Tereza, Kolderová Natálie, Svatoňová Veronika, Marešová Veronika, Zechovská Zuzana, Šemberová Martina, Jelínková Markéta

Komentáře (0) Shlédnutí: 962
 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 5.00)

Sokol Bedřichov- VoTJ Lanškroun 3:0 (15,20,22) - 3:0 (20,18,14)


V sobotu 24.1.09 jsme zajížděli k prvním mistrovským zápasům druhé poloviny ligové soutěže kadetek na předměstí Jihlavy. Družstvo Sokola Bedřichov skončilo v první polovině druhé, tzn. tabulkově nejlepší ze soupeřů z moravské skupiny se kterými se utkáme.

Bohužel soupeřky byly nad naše současné možnosti, měly jsme z počátku velký problém z dálky servírovaným plachtícím podáním a pokud se nám podařilo se soupeřkami držet krok, tak v koncovce vždy nám dokázaly, že dnes jsou lepší.

Za nás nastoupily tyto hráčky: Picková Kristýna, Kolderová Natálie, Svatoňová Veronika, Marešová Veronika, Brožková Lucie, Zechovská Zuzana, Komínková Michaela, Šemberová Martina.


Na nástěnce místního týmu mají tučným písmem:

"Aby se někdo mohl stát osobností a ovlivňovat ostatní, musí dokázat svoji herní kvalitu. Když dosáhneš vysoké úrovně a dokážeš si udržet určitou konstantní výkonnost, znamená to, že jsi udělal první krok.

Další velmi důležitý krok je tvoje chování a vystupování. Já osobně, podle mé filosofie a také z pozice kapitána, jsem vždy byl k dispozici především pro družstvo, nikdy jsem nestavěl do popředí svoji osobu ani ve hře ani v soukromí, vždy bylo na prvním družstvo a spoluhráči. Vše co jsem dělal, jsem dělal pro tým a spoluhráče. Oni to pravděpodobně pochopili také a domnívám se, že potom na hřišti jsi s těmito vlastnostmi na hřišti respektován a můžeš pomoci ostatním a můžeš je ovlivňovat. Nesmíme zapomenout, že volejbal je hra celého družstva a ne jednotlivce. Ne všichni hráči jsou schopni se vyrovnat se složitostí volejbalu, nejsou na stejné úrovni, proto musí přijít pomoc od spoluhráčů. Skoro všichni hráči potřebují pomoc v některých herních činnostech - někdo víc, někdo méně. Je velmi důležité, aby vztahy v družstvu byly dobré a družstvo mělo schopnost jeden druhému pomáhat.

Mně se volejbal líbí, protože je to kolektivní sport a pomáhat svým spoluhráčům je pro mě základ."Cool


Andrea LUCCHETA

nejlepší hráč MS 1990

Komentáře (1) Shlédnutí: 937
 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)
Dne 29. 11. 2008 hrály neše kadetky v České Třebové. Naše sestava byla: Komínková Michaela, Zechovská Zuzana, Kolderová Natálie, Musilová Tereza, Svatoňová Veronika, Svatoňová Petra, Picková Krystýna, Brožková Lucie, Jandová Tereza, Jandová Klára. První zápas jsme prohrály 1:3 a druhý 0:3.
Komentáře (0) Shlédnutí: 868
 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 0, průměr je 0)
Dne 6.12. se Lanškrounské kadetky setkali s kadetkami města Náchod. V prvním zápase, po prvním prohraném setu, svitla naděje, když se lanškrounským kadetkám podařilo druhý set vyhrát. Nakonec, ale přes veškerou snahu hráček, skončil první zápas výtězstvím Náchoda v pomětu 3:1 na sety. Bohužel se našim kadetkám nepodařilo skóre ve druhém zápase otočit a náchodské kadetky vyhráli v poměru 3:0 na sety.
Komentáře (0) Shlédnutí: 887
 

1. liga kadetek

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 3.67)
V sobotu 22.11. hrálo družstvo kadetek proti volejbalistkám z Hradce Králové. I přesto, že soupeřky většinou na začátku setů měly náskok, my jsme se vždy zvedly a první zápas jsme vyhrály 3:0. První dva sety druhého zápasu jsme opět vyhrály, ale třetí set získaly soupeřky. Ve čtvrtém setu jsme ale zabraly, a tak bylo vítězství naše. Pomohlo nám i povzbuzování fanoušků, střídajících hráček i hráček na hřišti. Zápasy jsme tak vyhrály poměrem setů 3:0 a 3:1.

Sestava : Kolderová Natálie, Marešová Veronika, Musilová Tereza, Picková Kristýna, Jandová Tereza a Klára, Zechovská Zuzana, Chládková Bára, Ficnarová Adéla, Jelínková Markéta, Šemberová Martina a jako libero Svatoňová Veronika.

Komentáře (0) Shlédnutí: 1006
 
«ZačátekPředchozí31323334353637383940DalšíKonec»

Strana 39 z 40
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017