Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes40
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5200
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21792
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931588
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Turnaje

Lanškrounská Prda - 13. ročník - stav přihlášených družstev k 15.8.2012

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.75)

Dobrý den, blíží se termín Lanškrounské Prdy. Jedná se o třináctý ročník tradičního volejbalového turnaje mužů a žen v Lanškrouně. Je připraveno 6 kurtu a kantýna, kde o Vás bude postaráno. Diplom a věcná cena pro každé družstvo. Takže kdo má zájem, tak v sobotu 18.8.12 na volejbalových kurtech v Lanškroune (vedle Penny Marketu).

Po rozpadu okresní soutěže v našem kraji pořádáme tento turnaj pouze pro družstva z krajských soutěží. Letos tedy bereme max. po 12 družstvech do krajů mužů a 12 družstev krajů do žen. Každá skupina má k dispozici 3 kurty. Přednost mají tradiční účastnici a nejrychleji přihlášení. Víc než dvanáct družstev do kategorie nemůžeme z důvodu odehratelnosti turnaje vzít.
Přihlášky mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na 605 434 856. V případě, že družstvo přijede ráno a v jeho kategorii bude již nahlášeno 12 družstev nebude moci nastoupit.

Kace®

 

Šestý ročník Memoriálu Karla Šendery v nohejbale

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.75)

Na volejbalových kurtech v Lanškrouně byl v sobotu 23.6.2012 odehrán již šestý ročník Memoriálu Karla Šendery, kterým vzpomínáme na našeho velkého kamaráda.
Letošního turnaje se za fantastického opravdu letního počasí zúčastnilo 12 družstev, složených převážně z amatérských hráčů nohejbalu, která byla nalosována do dvou základních skupin. Ve skupině A se nejlépe dařilo družstvům „Otrokářů“ ve složení Dvořáček, Kubec, Hynek, Hynek a „Ugandíkům“  za které hrál Tejkl ml., Hajzler a Falta. Ve skupině B bylo nejlepší družsto  Mazal, Beneš, Macek a hráči z „Děčína“ ve složení Rejthar, Rejthar, Matinec. Všechna tato družstva postoupila do skupiny finálové, ve které se rozhodlo o celkovém vítězi.

 

Turnaj starších žákyň v Lanškrouně

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 13, průměr je 4.85)

Výsledky turnaje viz. dále.

 

Další ročník Novoročního nočního turnaje ovládl tým Chocně

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Již po osmé se v hale SPŠ Lanškroun "Na Střelnici" pod taktovkou VK Bystřec uskutečnil Novoroční noční volejbalový turnaj. Osm družstev bylo rozlosováno do dvou skupin a od 14:30 hod tak mohly začít první zápasy. Ještě předtím byl však slavnostně uveden do Síně slávy lanškrounského volejbalu Petr Morávek, kterému dlouhým potleskem vyjádřili obdiv všichni přítomní.

 

Memoriál Pavla Krska - 33. ročník

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 4.63)

V sobotu 19. listopadu 2011 se konal již 33. ročník volejbalového turnaje mužů "Memoriál Pavla Krska", kdy jsme jak jinak než pod volejbalovou sítí, společně s rodinou Krskových, zavzpomínali na našeho velkého kamaráda a spoluhráče.

 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 6 z 10