Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes150
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5310
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21902
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931698
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Memoriál Pavla Krska - 32. ročník

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

 Je to již neuvěřitelných 32 let, kdy jak jinak, než volejbalovým turnajem vzpomínáme na našeho kamaráda Pavla Krska za přítomnosti jeho rodinných příslušníků.

Jak je tomu v posledních letech zvykem turnaj byl odehrán ve Sportovní hale Na střelnici minulou sobotu 20.11.2010 a vedle družstev z Lanškrouna a tradičních účastníků z Výprachtic, Třešňovce a Žichlínka přijela i družstva nová. Byla to družstva z Rakovníka, Rybníka a své družstvo postavila do skupiny okresů i Sanela.
Toto družstvo si v turnaji nevedlo vůbec špatně a jen díky prohranému tie-breaku v posledním zápase skončilo na třetím místě. O místo první bojovali žichlínští borci a všechny jejich zápasy rozhodoval  až třetí rozhodující set. Pouze v jediném případě nedotáhli zápas do vítězného konce a to v zápase proti lanškrounskému céčku, spojenému s Mega klubem z Bystřece. Právě tento mančaft prošel turnajem bez zaváhání a zaslouženě tak zvítězil ve své kategorii.
V krajích začal turnaj zápasem domácího béčka s Výprachticemi a po jednoznačně vyhraném prvním setu 25:12 se zdálo, že domácí v tomto zápase nemohou prohrát. Opak byl pravdou a po prohraném druhém setu rozhodl zkrácený set. I v něm byli o „fous“ lepší výprachtičtí a v zápase zvítězili. Ve svém druhém zápase lanškrounští nastoupili proti volejbalistům Rybníka a i zde hladce zvítězili v prvním setu, tentokrát 25:11. I set druhý byl obdobný a po tomto vyhraném zápase bylo jasné, že domácí skončí nejhůře druzí. O případném vítezství Lanškrouna „B“ v turnaji rozhodoval souboj Výprachtic a Rybníka. Právě výprachtičtí zvládli koncovku třetího setu na jedničku, když prohrávali 11:13 a nakonec skóre otočili a po vítězství v zápase mohli slavit i celkové prvenství v turnaji. Veteráni z Rakovníka svůj první zápas prohráli a v zápase druhém se jim zranil hostující hráč Jirka Roubal za jednoznačného vedení 18:13 a musel odstoupit z turnaje.
Po předání diplomů a cen se většina účastníků turnaje přesunula do Penzionu Karolina, kde se hodnotil celý turnaj a vzpomínalo na kamarády, kteří už s námi nejsou.
Obrovský dík patří hlavnímu organizátorovi Memoriálu Jožovi Krskovi a firmě ORSO za krásný sportovní zážitek.

Okresy:
1, Lanškroun „C“ – Megaklub Bystřec
2, Třešňovec
3, Sanela
4, Žichlínek

Kraje:
1, Výprachtice
2, Lanškroun „B“
3, Rybník
4, Rakovník

Nejobětavější hráč: JirkaRoubal
Nejužitečnější hráč: Karel Nagy

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny