Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes992
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden6461
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc23053
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6932849
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Ženy A - 2.liga vs. Svitavy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 5, průměr je 4.20)

V sobotu 11.10.2008 jsme se na domácí půdě utkaly již s druhým soupeřem ve 2. lize žen. Tentokrát to byly rivalky z nedalekých Svitav. Věděly jsme, že to nebudou lehká utkání, ale o to větší jsme měly chuť se o vítězství poprat a tím se i "pomstít" za nesportovní chování svitavských fanoušků z minulé sezóny.
Hned od začátku prvního zápasu jsme soupeřky dostaly pod sebe a přehrály je ve všech herních činnostech. Vytvořily jsme si slušný náskok šesti bodů, který jsme ale bohužel vlastními chybami ztratily a set prohrály těsným rozdílem dvou bodů. Druhý set byl opět vyrovnaný, ale soupeřky měly více štěstí a získaly ho také ve svůj prospěch. Ve třetím setu jsme dokázaly svitavské hráčky po napínavém boji porazit 30:28 a do čtvrtého setu jsme šly s chutí jít do Tie-breaku. Bohužel se nám to nepodařilo a set jsme prohrály opět rozdílem pouhých dvou bodů.
Do druhého zápasu nás neopustila chuť vyhrát a byly jsme ještě více nabuzené, protože jsme věděly, že na soupeřky máme. Naopak ale protihráčky nejspiš nabyly dojmu, že po jedné výhře i druhou získají jednoduše a do zápasu nastoupily bez jakékoli bojovnosti. Tomu také odpovídaly všechny sety, kdy si soupeř ani v jednom z nich nedal více jak 19 bodů. Druhý zápas jsme tedy vyhrály 3:0. Dařilo se nám ve všech herních činnostech, především hra na síti byla pestrá a soupeř si s ní nevěděl rady.
Věříme, že v dalších zápasech předvedeme stejně kvalitní výkon a dokážeme zvítězit.

Sestava: Strnadová Blanka, Mrázová Andrea, Kristková Markéta, Kolembusová Tereza, Drozdová Jana, Vlčková klára, Marková Petra, Šedá Tereza, Janyšková Radka, Roubalová Sabina

Pro komentování se přihlas
  • Host (Andy)

    Permalink

    Zdravim, tak jsem se sem take musela podivat, kdyz jsem slysela Marky vcera na teninku... jen snad bych chtela dodat ze doufam ze za 14 dni budeme komplet:-) hezky den

  • Host (Mářa)

    Permalink

    Joo ten zápas se Svitavama byl dobrej, hlavne teda ten odpolední! Terce to opravdu slo,to se musim pridat :-) Jinak doufam, ze to tak pujde i daal..a bude to lepsí než loni B)

  • Host (Pavlina Nemeckova)

    Permalink

    Uvodem gratulace k pry zaslouzenemu vitezstvi ve druhem zapase. Moc me mrzi, ze jsem o to tentokrat prisla, protoze s Lanskrounem se hraje vzdycky dobry volejbal a neni to zadna sudlacka jako s nekterymi jinymi druzstvy ;-) Nemuzu ale vynechat ty fanousky, do kterych se nam navazite. Mame vyborne fanousky, kteri s nami jezdi a kteri jsou slusni. Bohuzel jeden pan, ktery zabloudil prave na utkani s vami, slusny nebyl. Za nej jsme se omluvili prostrednictvim trenerky hned po zapase... Asi to nema uz cenu omilat... At vam to, holky, hraje! A na jare (snad uz v plnych sestavach) se na vas tesim(e)!

  • Host (Markéta)

    Permalink

    Ahoj Libore, děkujeme za gratulaci. Snažily jsme se co to šlo a ono to vyšlo. :-) Máš pravdu, že se Svitavama to opravdu zahřeje na dušičce.. ;-)

  • Děvčata gratuluji k tomu, že i přes problémy se sestavou, je tu vítězství. A se Svitavama to je obvzlášť milé, né . . . . !? Libor

  • Host (Markéta)

    Permalink

    Ahoj Jani,chtěla bych ti poděkovat, napsala jsi to krásně. Dodala bych, že druhý zápas byl opravdu v naší režii. Ještě bych ráda vyzdvihla Terku Kolembusovou, která po velmi dlouhé pauze perfektně zvládla post nahravačky. Ale jinak jsme hrály skvěle všechny :P Takže kéž nám to vydrží i do dalších zápasů. :kiss: