Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes157
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5317
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21909
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931705
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Lanškrounské „béčko“ mužů opět úspěšné

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Muži lanškrounského béčka odehráli v sobotu 27.9.08 další dva zápasy v krajském přeboru. Tentokrát se rozjeli do Žamberka.
Po snaze volejbalistů Žamberka o přeložení tohoto utkání a úterním konečném rozhodnutí, že se bude hrát v původním termínu odjelo na mistrák pouze pět volejbalistů družstva „B“ doplněni o dva playery z družstva „A“.
V Žamberku se nám v posledních šesti letech podařilo pouze v jednom případě vyhrát oba zápasy (2003) a tak bylo otázkou, jak dopadne toto dvojutkání. Hned v prvním setu prvního zápasu se celkem lehce podařilo získat hostům slušný náskok a set dovést lehce do vítězného konce. Druhý set už tak jednoduchý nebyl a žamberečtí vedli 15:13. Závěr však patřil hostům a opět zvítězili náskokem několika bodů po velice dobře zahrané koncovce setu. Třetí set byl opět jasnou záležitostí lanškrouňáků a první zápas tak vyhráli za 65 minut 3:0.
Druhý zápas začal velmi vyrovnaně a o nějakém náskoku nemohla být ani řeč. Skóre se měnilo střídavě na obou stranách, ale koncovka dopadla lépe pro hosty. Druhý set byl naopak jasnou záležitostí pro domácí. Volejbalistům Lanškrouna nevycházel příjem a zhoršila se i hra na síti a v poli. Stav 1:1 a drama pokračovalo. Po zlepšeném výkonu v setu třetím se opět vítězství přiklonilo k hostům, ale vedení 2:1 opět ztratili po nevýrazné hře v další sadě a skóre se srovnalo na 2:2. Tie-break! Lanškrounští chtěli prolomit prokletí druhých utkání, ve kterých vcelku pravidelně v závěru loňské sezóny prohrávali a letošní bilance byla před tímto mistrákem  podobná. Jen s Litomyšlí se podařilo vyhrát oba zápasy. Pátý set začali hosté z Lanškrouna velmi dobře, vedli 7:2 a strany točili za dobrého stavu 8:5. Chvíle nepozornosti, některé výroky rozhodčího a celková nervózní vyhecovaná atmosféra však způsobila obrat ve skóre a žamberečtí rázem vedli 13:12. Bylo nutné se zkoncentrovat a uhrát další balón. 14:14 !! V této chvíli už bylo třeba zariskovat, ale hlavně nechybovat. Celé družstvo máklo v poli a ubránilo několik smečí a koncovku setu obstaral Dářa a jeho dvě závěrečné pumelice z hlavního kůlu znamenaly druhé vítězství. Lanškrounští borci se tak opět vracejí do čela tabulky a příští sobotu hrají od 10 hod na kurtech s Rybníkem.

TJ Sokol Žamberk  „A“ – VO TJ Lanškroun „B“  0:3, 2:3

Sestava: Svatoň, Adam, Kačerovský, Dařílek, Janků, Pfeifer, Peškar.

muzi-b-20080907-policka

Pro komentování se přihlas
  • To by mě zajímalo, jak jsme vypadali! Návíc 2 posily z "ˇAčka" :lol:, které jsou ve vrcholné formě... to nemohlo dopadnout jinak :-).

  • Host (Standa)

    Permalink

    Tak velká gratulace. K :P :woohoo: :evil: :evil: :evil: :cheer: :o :D dyž jsem vás viděl u Dáři v autě, jak vypadáte, tak bych si na vás moc nevsadil... Jste prostě dobrý!!!