Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes617
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3380
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1459
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911255
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

ŽENY A: VO TJ Lanškroun vs. VK Litomyšl

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

 

Výsledky:

1:3 (-17,-19,23,-21)

0:3 (-21,-22,-23)

 

Naše předposlední letošní utkání vyšlo na druhou adventní neděli 5.12.2021. Na domácí palubovce jsme přivítaly hráčky z Litomyšle, které byly oproti našemu týmu výrazně početně v přesile.

Hned v úvodu prvního setu jsme zjistily, jak jsou soupeřky rychlé a mrštné a to nejen v poli nebo na bloku… Dalo nám značnou práci přijít na způsob, jak umístit balóny na jejich polovinu hřiště. V prvním setu jsme soupeřkám podlehly 17:25.

V druhém jsme se snažily napravit předchozí porážku. Z mého pohledu jsme hrály vyrovnaný volejbal, na který byla pěkná podívaná. Avšak ani šestibodový náskok nad soupeřkami nám v závěru setu nezaručil vítězství. Konečný výsledek: 19:25.

Třetí set se od těch předchozích značně lišil. Od začátku nám vycházelo podání, přesně mířené smeče i tvrdé bloky nám spolu s fanoušky pomohly k výhře 25:23.

Značně namotivované jsme vkročily do setu čtvrtého. Již začátek naznačoval, že hra bude vyrovnaná a plná napětí. Udržovaly jsme si od soupeřek nepatrný bodový odstup, avšak koncovka opět rozhodla. Výsledek? 21:25

Po 30-ti minutové pauze jsme opět nastoupily na hřiště, tentokráte již bez hráček na střídačce. Ve 2.zápase jsme Litomyšl potrápily, ale stále to nestačilo. Úbytek sil a nemožnost udělat v sestavě větší změny se promítly do hry. Snažily jsme se uhrát každý set, což je vidět i na závěrečném stavu (21,22,23), ale bohužel se nám to nepodařilo.

Děkuji holkám za bojovnost a pohodu, která na hřišti panovala po celou dobu.

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny