Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes838
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3601
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1680
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911476
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Extraliga kadetů Sokolov

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 4.50)

První turnaj extraligy kadetů ve F. Místku tzv. „rozřazovák do skupin“ pro nás nedopadl vůbec dobře. Měli jsme trošku smůlu – dostali jsme se do 6-členné skupiny, která je bohužel oproti 5-členným dosti znevýhodněna a ještě ten nešťastný tie-break, když jsme ztratili vedení 14:11 a prohráli 16:18. Takže jsme byli zařazeni až do páté skupiny. Pravidla jsou zvláštní, protože jsme hráli o jeden zápas méně než družstva v 5-členných skupinách, body jsme získali 4 a i přesto se nad námi umístila družstva, co hrála o zápas víc a získala o bod míň... (jestli to nechápete, tak ani my).

 

Jenomže pátá skupina, to znamenalo jet až do Sokolova a vyjet tedy už v pátek v poledne. Po „krásných“ sedmi hodinách jízdy jsme byli na místě. Trenér se tedy cestou trošku ztratil /objížděk bylo nepočítaně/,ale znáte chlapy – nepřiznal by to za nic na světě. Jízda autem není úplně oblíbenou disciplínou mého žaludku, a tak v Mrákotíně /ano, i taková vesnička existuje/ mě už opravdu braly mrákoty. Zatáčka vlevo, hned vpravo, brzda a plyn – děsný. A to jsem ještě netušila, že v Sokolově žije také František...

 

V sobotu nastupujeme k prvnímu zápasu proti Karlovarsku. Hrajeme úplně příšerně, ale naštěstí soupeř ještě hůř. Utkání nepřipomínalo extraligu ani vzdáleně, možná tak okresní přebor. My kazili jedno podání za druhým, v poli jsme byli pomalí a pořádně zaútočit na síti se nám také nedařilo.

 

Lanškroun x Karlovarsko 3:0 (21,24,24)

 

Ani při druhém zápase s Třebovou nebyl trenér spokojen. Kluci se přizpůsobili hře soupeře a vůbec nehráli co umí.

 

Oba dva sobotní zápasy sice vyhráváme, ale radost nám to moc nedělá.

 

Lanškroun x Č.Třebová II. 3:0 (9,14,12)

 

Je tu den druhý a my doufáme, že kluci zahrají lépe. A naštěstí opravdu zahrají :).

Jako první proti nám nastupuje Ústí nad Labem. Soupeře převyšujeme jak podáním, tak na síti a ten to psychicky úplně nezvládá. Mezi hráči začíná docházet ke konfliktům. Zápas vyhráváme a to i s „odměnami“ - napomenutím a žlutou kartou.

 

Lanškroun x Ústí nad Labem 3:0 (17,21,21)

 

Čtvrtý zápas hrajeme proti klukům ze Svitav. Je to souboj o I.místo ve skupině, ale už víme, že obě družstva (Lanškroun i Svitavy) postoupí v extralize kadetů o skupinu výš. První set jsme to my, kdo jednoznačně vyhrává. A kluci si asi pomysleli, že už to půjde samo, ale nešlo. Druhý set, i když jen o 2 body, prohráváme. Je tu mírné trenérovo domlouvání, které naštěstí pomáhá a kluci už nic nenechávají náhodě.

 

Lanškroun x Svitavy 3:1 (17,-23,15,17)

 

A tak jsme to my, kteří postupují z I.místa do IV.skupiny extraligy kadetů. Pro tentokrát je tedy úkol splněn.

 

Ale že vy chcete vědět co ten František :). No, to je trenérův kamarád z vojny z Dukly s kterým se neviděli 35 let. Protože mám se setkáním „kumpánů“ z vojny už nějaké své zkušenosti, tak obavy byly na místě. Ale když Františkova první slova byla, že jsem se vůbec nezměnila, tak jsem pochopila, že ten kluk má svůj a správný názor, a že zůstal tak hodný jak si ho pamatuji. Takže nakonec to bylo setkání milé a příjemné, i když si už občas připadám, že jsem snad na té vojně byla taky – ty historky znám už i pozpátku /se tam samozřejmě nikdy nehrnu, ale kdo by dělal taxi, že :)/.

 

Sestava : Radek Beneš, Dan Waclaw, Tadeáš Dostál, Vojta Teichmann, Míra Tenenko, Kryštof Jirásek, Adam Glocar, Maty Pokorný, Petr Bábíček, Ríša Bednář

 

Trenér : Jiří Roubal

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadeti

kadeti-soupiska