pivoSlužbu tento týden má Lukeš a Koudy pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes395
mod_vvisit_counterVčera627
mod_vvisit_counterTento týden1022
mod_vvisit_counterMinulý týden9507
mod_vvisit_counterTento měsíc8608
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6918404
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

1. kolo EXTRALIGY JUNIOREK

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 10, průměr je 4.80)

Dne 9.10.2020 jsme opustili náš milovaný Lanškroun a vyrazili jsme v odpoledních hodinách směr Chodov. Cesta byla dlouhá a náročná, ale po příjezdu jsme všechny zalehly do postele a těšily se na následující den.

Turnaj nám začal v sobotu v 10:00, kdy jsme se utkaly s Plzní. Děvčata z Plzně, jsme znaly, a proto jsme věděly, že to nebude jen tak jednoduché. První set jsme se dobře držely, ale pár vyhozených míčů v koncovce a první set si vydobila Plzeň. Druhý set jsme neztrácely naději a pořádně se do toho opřely, kombinace vycházely, nálada byla skvělá a druhý set šel tentokrát za námi. Náš klasický problém přišel v momentě třetího setu. Často se nám stává, že po nádherném setu plným elánu a radosti, najednou vypneme a nefunguje nic. To se stalo také i tady a 'ruply' jsme v tomto setě, kde jsme si nedaly ani 10 bodů. 4. set jsme se ale kously, což se vyplatilo, protože jsme si vyhrály 4. set a tím měly jasný minimální první bod v extralize. Přišel tie-break. Bohužel, štěstí nestálo při nás, a tak jsme prohrály 13:15. Konečné skóre nám přináší 1 bod z prohry 3:2.

 

Večer nás čekal zápas s domácím Chodovem. Hráčky jsme opět poznávaly z minulých let a věděly jsme, že opět budeme muset hodně zamakat. Hned na začátku prvního setu nám rozhodčí třikrát ukřivdily, což v nás vyvolalo nehorázný vztek a nesoustředily jsme se. První dva sety se nám vůbec nedařilo. Obrana ani útok nefungoval a všechny jsme věděly, že to není ono a přesto jsme se v obou dvou setech dostaly přes 20 bodů. Před třetím setem atmosféra nebyla ideální, ale s pomocí našich trenérů a vzájemnému povzbuzování jsme chytly druhý dech a všechno šlo jak po másle. Následující dva sety jsme vyhrály, a tak nás čekal již druhý ''pětiseťák''. Všechny jsme byly unavené, ale potom, co předvedli rozhodčí v prvním setě, jsme věděly, že jim to nemůžeme nechat. Zatly jsme zuby a tie-break si vyhrály! Tento zápas tedy skončil 3:2 pro nás a do tabulky připisujeme další 2 body.

 

Přišel poslední nedělní zápas. Vzhledem k faktu, že tři hráčky mají výron a jedna měla teplotu, jsme si přijely odehrát extraligu v 10 lidech. Všechny jsme již cítily únavu či nějakou tu bolest, ale plán proti Vysočině byl jasný, a to je vytřískat 3:0 a jet domů. To se také stalo a my si odvážíme domů celých 6 vydřených bodů a po cestě i nádhernou odměnu v podobě ''mekáče''. Abych to shrnula, máme se toho ještě mnoho co učit a každý z těchto zápasů nám přinesl spoustu zkušeností. Chyby, které jsme napáchaly se snad již nebudou opakovat a všechny se z nich poučíme. :)

 

Na závěr chci poděkovat panu řidičovi, za odvoz, dále všem fanouškům, kteří nám věrně fandili přes Facebook a drželi nám palce a samozřejmě obrovské díky patří našim trenérům Michalovi a Martě za užitečné rady a úžasnou podporu.

juniorky-20201012-liga-chodov juniorky-20201012-liga-chodov1 juniorky-20201012-liga-chodov2

juniorky-20201012-liga-chodov3

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Juniorky

juniorky-soupiska-mala-2020-2021

Výsledky Juniorky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017