Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes608
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3371
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1450
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911246
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

4. kolo Volejb.túr

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 5.00)

Čtvrté kolo turnajové minisérie se konalo tentokrát v České Třebové a zúčastnilo se ho pět týmů - Lanškroun, Rychnov nad Kněžnou, Česká Třebová, Brno A a Brno B. 

Po minulém nepříliš vydařeném šestém místě se tentokrát v pořadí již čtvrté kolo Volej.túry našim starším žákům vydařilo o poznání lépe. Celý turnaj klukům vyšel na jedničku, a tak Lanškroun bral zasloužené první místo.

Turnaj začal v 9:30 hod. a jako první nás čekali soupeři z České Třebové. V tomto zápase se nám dařilo a Českou Třebovou jsme nakonec porazili 2:0. LA x Česká Třebová 2:0 (25:7, 25:14)

Po krátké přestávce jsme nastoupili k zápasu proti Brnu B. Jelikož se jednalo o věkově mladšího soupeře mohli jsme i my prostřídat sestavu a nachat na lavičce naše tři nejvytíženejší hráče, přesto jsme však dokázali zvítězit 2:0. LA x Brno B 2:0 (25:15, 25:15)

Po tomto zápase nás čekal zápas nejdůležitější a také nejobtížněší - proti Brnu A. Dle předpokladů byl zápas hodně vyrovnaný a nakonec vyvrcholil tie-breakem. Ve třetím zkráceném setu jsme se zpočátku potýkali s problémy na příjmu podání, jejichž následkem byl stav 3:10. Klukům se však podařilo nelichotivý průběh třetího setu otočit na svoji stranu a zvítězit 15:11. LA  x Brno A  2:1 (25:19, 23:25, 15:11)

Poslední zápas kluci odehráli s Rychnovem nad Kněžnou. I tento zápas došel až do vypjaté koncovky, kterou Lanškroun nakonec zvládl o něco lépe a první set tak vyhrál nejtěsnějším rozdílem 25:23. Set druhý se klukům vydařil mnohem lépe a uzavřel tak vítězné tažení Lanškrouna turnajem. LA x Rychnov nad Kněžnou 2:0 (25:23,25:11)

Na tomto turnaji se klukům celkově dařilo. Výrazně se zlepšil první balón, dařilo se i na servisu. Kluci dobře zvládali i koncovky setů. 

Příští sobotu nás čeká poslední kolo v Nymburku. 

Sestava:  Miloš Sirný, Tadeáš Dostál, Míra Tenenko, Mára Vašina, Filip Joza, Adam Glocar, Vojta Teichmann, Kryštof Jirásek, Radek Beneš, Dan Waclaw

Trenér: Jirka Roubal

alt

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Starší žáci

starsi-zaci-soupiska-mala-2018-2019

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný