Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1639
mod_vvisit_counterVčera1176
mod_vvisit_counterTento týden5578
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc3657
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6913453
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Kadetky úspěšné na kvalitně obsazeném turnaji

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 6, průměr je 4.17)

 

Kadetky odjely v sobotu v nové sestavě na svůj první turnaj po virové přestávce do České Třebové. Tam se sešla družstva Tatranu Střešovice, Olympu Praha, Hronova, Rychnova nad Kněžnou, Svitav, Žichlínka a domácí České Třebové.

Jako první nás prověřily Svitavy a v obou setech se nám dařilo již od začátku a tak si vydatně zahrály i střídající Šikulky. Vítězství 2:0. Dalším soupeřem byla děvčata Olympu a jejich výška naháněla strach. Naše hráčky se však nezalekly a využili venkovního prostředí, na který pražská děvčata zvyklá nejsou a vypracovaly si slušný náskok. Postupně o něj přicházely, ale set dotáhly do vítězného konce. Velmi důležitý bodík pro další průběh turnaje. Dalšími soupeřkami byly volejbalistky z Hronova. Hrálo se o druhé postupové místo ze skupiny a nám stačil bod za remízu, kterou jsme také uhráli.

Následovala čtvrtfinálová skupina a do ní postup s Olympem a započítaný bodík za remízu. Další na řadě byl Žichlínek. Po prvním setu 25:15 naše hráčky značně polevily a v setu druhém zkazily většinu servisů, nedařilo se v útoku a následoval prohraný set. Výhra nad Rychnovem nám zajistila další body do tabulky a horším poměrem míčů než Olymp jsme šli z druhého místa do semifinále na Tatran Střešovice.

Byl to náš jednoznačně nejlepší zápas na turnaji. Bojovný výkon, výborná hra v poli a vysoká úspěšnost v útoku byly základem velmi cenného skalpu a postup do finále!

Tam na nás čekaly soupeřky z Olympu a už jsme věděli, co dokážou, když se jim daří. Podle toho vypadal první set. Ve druhém se naše kočky vrátily do herní pohody a set zaslouženě vyhrály. Tie-break už byl nad naše síly. Odehraných sedm zápasů v jednom dni bylo znát a poslední set jsme prohráli.

Druhé místo je skvělý výsledek a musíme všechny holky pochválit za předvedené výkony.

 

Sestava: Sabča Šilarová, Mája Klabanová, Verča Tylšarová, Terka Kolářová, Natka Jánská, Kíťa Vernerová, Eliška Kučínská, Terka Pallová, Terka Kotasová

Trenéři: Libor Tomiška, Martin Kačerovský

 

1, Olymp Praha

2, VO TJ Lanškroun

3, Tatran Střešovice

4, Česká Třebová

5, Rychnov nad Kněžnou

6, Hronova

7, Svitavy

8, Žichlínek

kadetky-20200607-turnaj ČT kadetky-20200607-turnaj ČT1

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017