Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes5
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden2768
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc847
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6910643
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Tuři ze Svitav odjeli s prázdnou

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 1.2.2020 jsme nastoupili na palubovku v netradiční čas 9:00 z důvodu souběhu zápasu 1.ligy juniorek. Bohužel nebo díky bohu soupeři ze Svitav si špatně přečetli začátek utkaní a přijeli s časovým zpožděním. Nám to tedy hrálo do kapsy, že máme více času na rozehrání.

Po rozpinkání nám Rybář sdělil sestavu: Dominik Joza a Jirka Záleský – smeč, Michal Rybka
a Ivoš Polášek – blok, Vláďa Čajka – universál, Standa Musil náhra a Petr Matějka – libero. Před zápasem jsem si řekli jak budeme hrát. Od začátku zápasu se taháme o každý bod. V půlce setu jsme na servisu udělali šňůru a vítězíme 25:16. Celý druhý set je přetahovaná s dobrým koncem pro nás, vítězíme 25:22. Třetí set probíhal ve stejném duchu jako druhý, přetahovaná o každý bod. Koncovku setu jsme dokázali vyhrát 25:20. Do tabulky si připisujeme 3 body, ale s předvedenou hrou nejsme vůbec spokojeni.

VO TJ Lanškroun : TJ Svitavy A 3:0 (16,22,20)

Do druhého zápasu chceme nastoupit s úplně jinou hrou. Proto děláme drobné změny v sestavě: Kuba Pfeifer a Jirka Záleský – smeč, Michal Rybka a Ivoš Polášek – blok, Vláďa Čajka – universál, Standa Musil – náhra a na postu libera Petr Matějka. První set se hraje pěkný volejbal z obou stran. Koncovka setu patří nám 25:21. Do druhého setu nastupuje Dominik Joza na post universála místo Vládi Čajky, který musí řešit pracovní záležitosti. Druhý set taháme za kratší konec, ale opět povedenou koncovkou vítězíme 25:20. Třetí set máme od začátku pod kontrolou a vítězíme 25:18. Připisujeme si tedy další 3 body do tabulky.

VO TJ Lanškroun : TJ Svitavy A 3:0 (21,20,18)

Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přišli podpořit.

Sestava: Standa Musil, Vláďa Čajka, Dominik Joza, Kuba Pfeifer, Jirka Záleský, Lukáš Marek, Michal Rybka, Jindra Chudý, Ivoš Polášek, Petr Matějka

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny