Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes175
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5335
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21927
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931723
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VK Litomyšl x VK Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

VK Litomyšl x VK Lanškroun

0:3 (-22,-23,-21),

3:1 (23,-23,14,20)

 

1. února jsme vyrazily směr Litomyšl, kde na nás už v 9:00 čekaly nastoupené soupeřky. Nálada byla lehce nervózní, protože jsme vůbec nevěděly, co máme čekat, teda hlavně z naší strany.

Na pátečním tréninku jsme zjistily, že nás je na zápas 7 i s liberem, respektivě 6 smečařek a žádná nahrávačka. Ale po tolika letech v ženském volejbalu nás nic nerozhodí. Tak jsem se při rozcvičce koukly, kdo nejlíp pinká a nominovaly jsem smečařku Lindu Leovou jako nahravačku. Poté jsme zjistily, že Kristýna Míková, naše další smečařka, už stihla sundat lyžáky z nohou, no a najednou máme nahravačky hned dvě. Můžeme vyrazit na zápas. Po velmi kvalitní rozcvičce, která začala hned v šatně domácí bábovkou ( děkujeme Ivčo ), jsme nastoupily do prvního setu, ve kterém jsem se rvaly o každý bod, soupeřky nám nedaly nic zadarmo, ovšem naše bojovnost zvítězila a my všechny 3 sety vítězíme ve vyrovnaných koncovkách ( 25:23, 25:22, 25:21) a odvážíme si hned 6 bodů, juchů!

Jelikož jsme měli souběh s KP mužů, tak nás čekala dlouhá pauza, ovšem my neztrácíme čas a vyrážíme do víru velkoměsta pro trochu dobré kávy a pralinek. (viz foto :) )

V 13:00 nastupujeme do druhého zápasu. Je vidět, že síly už lehce ubývají a na lavičce se nám nemačká dalších 6 hráček na střídání. Na začátku prvního setu nám uteklo několik bodů, které jsme potom těžce doháněly. Ovšem za stavu 24:18, kdy soupeřkám chyběl jediný bod k ukončení setu, jsme ze sebe vydaly všechnu energii, a dotahujeme na 24:23 ! Soupeřky byly ovšem lepší a jedna dobře umístěná smeč tento set ukončila. Nás to ale vyhecovalo a do dalšího setu jdeme ještě s větší bojovností a vyhráváme 25:23. Jenomže behání do školy a skákání kolem dětí nám moc fyzičky nepřidá, a ikdyž se další sety rveme, Litomyšl nás poráží 1:3. My se ale za náš výkon nestydíme, byl to krásný volejbal, vzhledem k tomu, že jsme si posty téměř losovaly. Výborný výkon ze strany smečařek které nyní hrajou hlavní náhry. Tak se vztyčenou hlavou jedeme domů.

 

sestava: Kristýna Míková, Adéla Horáčková, Markét Jelínková, Linda Leová, Káťa Rybaříková, Janča Drozdová, Verča Svatoňová, Iva Podhorná.
alt

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny