pivoSlužbu tento týden má Lukeš a Koudy pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes553
mod_vvisit_counterVčera3681
mod_vvisit_counterTento týden5694
mod_vvisit_counterMinulý týden9507
mod_vvisit_counterTento měsíc13280
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6923076
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

V juniorech další dvě vítězství

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 4.89)

V novém roce jsme začali hned z ostra a nelenili ani jeden den o víkendu. V sobotu 11.1. jsme odehráli zápas I.ligy juniorů v Drásově a v neděli 12.1. KP kadetů ve Vysokém Mýtě.

 

Do Drásova odjíždíme takřka v plné sestavě (chybí jen Honza Jirásek – zraněn). Takže odjíždíme na juniorský zápas s naším jedním juniorem (Petr Kaška), s osmi kadety a jedním st.žákem (Dan Waclaw). Odjíždíme plni optimismu a jsme zvědaví jak nám to po měsíci posilování a dlouhém vánočním odpočinku půjde :).

 

Čeká nás celkem hezká hala, ale je tu jako v lednici... no šetří se všude. Kluci nehrají špatně, ale pauza a posilování jsou trošku znát. Hra je nějak pomalejší a útočíme hlavně z kůlu a handy. Signály dnes nějak nejsou v nabídce. I přes to první set vyhráváme celkem jednoznačně se 17-kou :). Druhý set se už taháme, ale jsme to my kdo o 2 body vítězí. Třetí set už ale bohužel prohráváme o 5 bodů – kazíme jedno podání za druhým. Naštěstí to kluky nezlomí a čtvrtým setem potvrzujeme naše celkové vítězství.

 

Lanškroun x Drásov 3:1 (17,23,-20,22)

 

Do druhého zápasu nastupujeme již za hodinu. Hned první set je to velká bitva, ale s 28-kou pro nás. Když se nepodařilo rozhodit kluky, tak se někteří z domácích snaží rozhodit, snad i rozčílit, našeho trenéra-kliďase :). Jejich taktika je ale průhledná a tak trenér (za mého vydatného podporování – nesouhlasné kroucení hlavou a uklidňující gesta) zůstává tentokrát v klidu.

Kluci celý zápas odehrávají bez větších problémů a připisují si další 3 body za výhru.

 

Lanškroun x Drásov 3:0 (26,22,19)

 

Celkem si tedy odvážíme plný počet 6 bodů a jsme tak na průběžném II. místě tabulky. Na kadety dost dobrý :):):)

 

Soupeřova sestava : 3 hráči r.2000, 3x-r.2001, 4x-r.2002 a 1x-r.2004

Naše hrající sestava : 1x-2001, 4x-2003,1x-2004, + 2 libera r.2003 a 2005

 

Sestava : Jířa Jehlička, Jirka Roubal, Béďa Smolák, Táda Šebrle, Petr Kaška, Radek Martinák, Dan Waclaw, Maty Langer, Lukáš Majer, Vojta Srp

 

Trenér : Jiří Roubal

 

Příští zápasy odehrajeme na hale již tuto sobotu 18.1. od 11.00 hod. a 15.00 hod. - je tam souběh s muži. Tímto srdečně zveme naše fanoušky – přijďte nás podpořit budeme to mít náročné – a) těžký soupeř Rychnov n./K. b) jsme bez hlavního trenéra. Takže v sobotu na viděnou :)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kluci ještě odehráli 2 zápasy juniorů před svátky + ČP kadetů. Omlouvám se, že nebyly články, ale musela jsem už opravdu hodně zabrat doma i v práci neb jsem se bála, že by k nám nepřišel Ježíšek. Na články tedy už nějak nebyl čas, ale vyplatilo se – přišel. Kdo ? No přece ten Ježíšek :)

 

Tak alespoň výsledky :

 

Lanškroun x Šlapanice 0:3 a 3:2

 

Jo i trenér si ten víkend už dovezl "dárek" a to hned dvě žlutý :):):)

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Junioři

juniori-soupiska-mala-2018-2019