Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes612
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4889
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21481
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931277
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Veni vidi vici

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

O druhém adventním víkendu jsme se vydali k dalšímu kolu Českého poháru kadetek a juniorek opět daleko - a to do Děčína. Odjížděli jsme v pátek 13., tak pro pověrčivé - cesta nám nezačala zrovna nejlépe, hodinu a půl jsme u Penny čekali na sjednanou dopravu, která, aby ten pátek nebyl úplně černý, nakonec dorazila a my se vydali do místa určení. Dorazili jsme až v jedenáct hodin a to už bylo akorát do postelí.

Aby "stěžování" nebylo málo, tak i rozlosování dvoudenního turnaje nám pražádnou radost neudělalo. V sobotu jsme začínali prvním zápasem v devět ráno a končili zápasem posledním a jak už to tak bývá časový harmonogram rozpisu se nepodařilo dodržet a my končili až o půl deváté večer, tedy pěkná dvanáctihodinová směna...

Ale už zpět k samotnému průběhu tohoto kola. Po minulém čtvrtém místě jsme setrvali ve 2. osmičce. Soupeřkami nám byla družstva z kola minulého - Vysočina, Hradec Králové a Karlovy Vary, ale též týmy Svitav a  Jihlavy postupující ze třetí osmičky a týmy Orionu Praha a Děčína sestupující z první osmičky.

Prvními soupeřkami byla děvčata ze Svitav. Do zápasu jsme vstoupili odhodlaně, s vědomím nutnosti získání tří bodů. Hra byla dobrá a vcelku s lehkostí jsme vyhráli oba sety. Dále následoval souboj s týmem Vysočiny, která nás v kole minulém porazila a my ji to tentokrát chtěli vrátit. Dařila se hra na síti, hodně nám pomohl i náš skvělý servis a druhé vítězství bylo na světě. V pořadí třetí byla Jihlava a opět celkém hladké vítězství v obou setech. V zápase s Hradcem Králové  přišlo naše jediné "zaškobrtnutí" v podobě ztráty setu, což bylo ale zaviněno našimi chybami, soupeřky žádný oslnivý výkon nepředvedly. Ale vítězství v tiebreaku už jsme si ujít nenechali. Čtyři výhry za sebou, skvělý výsledek a nás čekal pátý poslední zápas dne s velmi kvalitními soupeřkami, děvčaty z Orionu Praha. Byl to zápas, který začínal o půl osmé večer, holky byly už utahané, ale začala nám svítat vidina skvělého úspěchu. Holky se před zápasem skvěle namotivovaly a předvedly obdivuhodný výkon. Opět hra na síti excelentní, naše jindy slabina - hra v poli - jako by nebyla, hrálo se obětavě a my urvali další vítězství. I přes pokročilý čas nálada prvního dne vynikající a každá věděla, že k velkému úspěchu schází už jen kousíček a to dva nedělní soupeři - Karlovy Vary a Děčín.

Nedělní ráno bylo upršené, ale nám to doboru náladu nevzalo. První byl souboj s doposud neporaženými děvčaty z Děčína. Poradili jsme si s nimi hravě a vcelku s výrazným bodovým rozdílem, jsme je porazili v obou setech. Poslední nás čekaly Kralovy Vary, ale to byla už jen třešnička na dortu, jelikož postup se stal realitou....a rozhodovalo se , jestli postoupíme z prvního nebo druhého místa. Ale prostě jsme chtěli vyhrát vše, tak i tento zápas byl doveden do úspěšného konce ve dvou setech.

Takže pouze s jedním prohraným setem jsme se zaslouženě umístili na 1. místě v tabulce, což pro nás znamená pro příští kolo postup do osmičky první, tedy mezi 8 nejlepších týmů v ČR. Je to pro nás velkou výzvou, těšíme se. Holky si zaslouží velikou pochvalu ze skvěle předvedeného týmového výkonu a jak pro holky, tak i pro mě a Martina určitě takový vánoční dárek.

Sestava: Áďa Martincová, Sabča Šilarová, Bára Kačerovská, Maky Pavlasová, Mája Klabanová, Terka Kolářová, Simča Habigerová, Natka Jánská, Verča Tylšarová

Výsledky:

Svitavy - La  0:2 (-14. -19)

La - Jihlava  2:0 (19, 18)

La - Vysočina  2:0 (19,20)

Hradec Králové - La  1:2 (-21, 16, -7)

La - Orion Praha  2:0 (20, 20)

La - Karlovy Vary  2:0 (23, 17)

Děčín - La    0:2 (-17, -11)  

Tabulka: http://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=CP-JKY&skupina=cp-jky-2b

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017