Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes190
mod_vvisit_counterVčera883
mod_vvisit_counterTento týden5350
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21942
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931738
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

VK Lanškroun x Energetik Chvaletice

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

13. kolo = 3:1 (18,23,-24,13)

14. kolo = 3:0 (26,17,18)

V neděli 24.11. Lanškrounské ženy nastoupily k poslednímu zápasu roku 2019. A bylo se na co dívat :). 

    Poslední zápas letošního roku jsme na domácí půdě přivítaly hráčky z Chvaletic. Do zápasu jsme nastoupily s velkým očekáváním a jasným cílem. Chceme šest (někteří osm :)) bodů. Nutno podotknout, že hned od prvopočátku máme stížené podmínky. Opět se potýkáme s nedostatečným počtem, ale co je důležité nevzdáváme se. Nakonec se opět ukáže síla našeho super kolektivu a dáme dohromady super sestavu. Na pomoc nám přijdou juniorky Tereza Jozová a Petra Pavlasová a taky naše Andy Rybová, která musí ještě po náročném dvojzápase odtrénovat turnaj dětí, na kterém Lanškroun mimochodem vítězí :). 

   Nastupujeme tedy k prvnímu zápasu. Hned v prvním setu se ujímáme vedení a soupeřky porážíme 25:18. I druhý set nakonec urveme na naši stranu, ale již rozdílem nejtěsnějším možným, tedy 25:23. V setu třetím pak neuvěřitelně zaváháme a bohužel vytvoříme sérii chyb, díky kterým přicházíme o vedení 18:24, a vyhraný set tak nakonec prohrajeme 24:26. Celý tým samozřejmě v takovém případě začne ihned přemýšlet nad zápasy minulými, kdy jsme po vedení 2:0 na sety, nakonec prohrály 2:3 a odešly do šaten se ziskem jen jednoho bodu. Všichni čekají jak bude vypadat čtvrtý set. Jak se tým srovná s nevydařenou koncovkou předchozího setu. Po chvilce je naštěstí jasné, že jsou všichni v pohodě a hraje se dál. Ve čtvrtém setu tak porážíme soupeřky poměrně jednoznačně 25:13. Do šaten odcházíme se ziskem tří bodů. 

   Po krátké pauze nastupujeme k druhému zápasu. Jak tomu již tradičně bývá první set připomíná spíš takové zahřívací kolo. Kazíme velké množství podání a padá nám mnoho balónů, které k nám soupeřky přehodí jak se říká "zadarmo". Díky práci na saku však nakonec urveme velice těsně první set pro sebe 26:24. Druhý a třetí set jsou pak už úplně o něčem jiném. Soupeřkám povolíme body ve většině případů pouze z našich vlastních chyb a oba sety tak vyhráváme celkem s přehledem 25:17 a 25:18. Sezónu 2019 tedy ukončujeme vítězně 3:0 a získáváme opět 3 body do tabulky. Po posledním vyhraném zápase v tabulce obýváme 4. místo. 

   Především bych chtěla vyzdvihnout výkon naších nahravaček. Holky se úkolu zhostily naprosto perfektně. Není vůbec jednoduché jít hrát post, který normálně nehrajete a nabíhat celý zápas odkud jste nikdy nenabíhaly. Tento zápas byla na nahrávce Kristýna Míková a Andrea Rybová a se vší kritikou musím říct, že obě naše nahravačky převyšovaly nahravačky soupeřek o sto procent. Nahrávaly úplně s přehledem až sem dostala strach jestli mě vůbec boudou chtít holky ještě zpátky :). 

  Závěrem článku mi dovolte, abychom Vás společně s holkama pozvaly na první zápas roku 2020, který se bude konat 12. ledna v hale Na Střelnici a přivítáme loňské a předloňské vítězky z Dolního Újezdu. Zápasy s holkama z Újezdu bývají tradičně již několik sezón velice hezké, tak nás přijďte podpořit. 

 

Sestava: Kristýna Míková (N,U), Andrea Mrázová (N,U), Jana Drozdová (B), Kateřina Rybaříková (B), Adéla Horáčková (B), Petra Pavlasová (S), Tereza Jozová (S), Žaneta Matějková (S), Iva Podhorná (S), Nikola Šebrlová (L),  

alt

 

alt

 

alt

 

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny