Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes300
mod_vvisit_counterVčera3144
mod_vvisit_counterTento týden7383
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc5462
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6915258
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Mladší žákyně na turnaji starších žákyň v Lupenici 25.5.2019

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 25.5. jsme se jak už tradičně vydaly do Lupenice na ,,Zmrzlinový turnaj" za starší žákyně . Počasí nám přálo a vydařilo se.

První zápas jsme odehrály ve 12 hodin s Kroměříží B. Do zápasu jsme se vydaly s velkou vervou a byl to hezký volejbal a pro nás výhra.

Druhý zápas byl s REMA Rychnov nad Kněžnou. Na tomhle zápase se dělalo více chyb, ale zase na druhou stranu byl soupeř trochu těžší než Kroměříž. Docela nám začaly odcházet nahrávky. Příjmy se oproti minulým zápasům trochu zlepšily.

Poslední zápas v základní skupině byl s Chlumcem. Byl to hratelný soupeř a dalo se nad ním vyhrát, jen my pokaždé zkazíme koncovku.
Takže jsme ve skupině třetí.

Jako poslední zápas za sobotu (ten se předehrával na neděli) jsme hrály s Třebechovicemi. Holky hrály v pěti. Zase to byl hratelný soupeř, ale nám se úplně nedařilo. Druhý set se nám vrátila bojovnost a aspoň to k něčemu vypadalo. Bohužel hrály lépe a my prohrály.

V neděli byl náš prvni zápas s Dolním Újezdem a byla to katastrofa všech katastrof. Neběhaly jsme v hřišti, nebyla náhra a skoro ani smeče, prostě hrůza. I když to byl soupeř nad kterým jsme i vyhrávaly.

A úplně poslední zápas na Lupenickém turnaji byl s Polkami s názvem WIER. Holky hrály také v pěti. Tenhle zápas jsme měly mít vyhraný, ale jakoby se nám dneska nějak nedařilo. Sice to nebyla katastrofa, ale nebylo to úplně ono.

Nakonec jsme se umístily na 12. místě.  Příští týden hrajeme v Lanškrouně, takže si udělejte čas a v sobotu i neděli nás přijďte podpořit.

mladsi-zakyne-2019-0525-Lupenice

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Mladší žákyně

mladsi-zakyne-soupiska-mala-2020-2021