Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes850
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden6044
mod_vvisit_counterMinulý týden9481
mod_vvisit_counterTento měsíc21719
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931515
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Kvalifikace MČR mladších žákyň 13.-14.4. Bílovec

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

V sobotu 13.4. se náš tým vydal do Bílovce na kvalifikaci. Věděly jsme, že tito soupeři už budou silnější, ale my se jen tak nevzdáme. V ranních hodinách jsme dorazily do krásné tělocvičny a přichystaly jsme se na první zápas s Napajedly. Byl to náš první zápas tak to nebylo úplně ono. Bylo tam pár zbytečně zkažených balónů, ale měly jsme dobrý příjem a nedaly jsme jim výhru úplně zadarmo.

Na druhý zápas jsme se přesunuly do druhé tělocvičny na gymnáziu. Tady proti nám nastoupil Tábor. Trochu nás překvapil jejich útok. Druhý set byl poměrně vyrovnaný, bohužel se nám nakonec zvítězit nepodařilo.

Třetí zápas byl s Kralupami. To byly holky které jsou volejbalově už trochu jinde. Podání bylo skákané a útok byl většinou do země. První set jsme se rozkoukávaly a druhý už byl lepší i když hodně bodů daly ze svých chyb. I přesto nás tenhle zápas hodně bavil.

Opět jsme se přesunuly, tentokrát zpátky do první tělocvičny. Jelikož měl pan trenér Tomiška v pátek narozeniny, tak jsme mu přichystaly překvapení a v bufetu jsme mu hezky popřály.

Poslední zápas tohoto dne byl s Brnem. Byly to soupeřky na které jsme měly a mohly jsme zápas vyhrát. Byl to vyrovnaný boj, ale my méně útočily.

Poté jsme jely na ubytování a na večeři.

Druhý den nás čekaly tři zápasy. Hned ráno jsme hrály s Jirkovem. Byl to soupeř hratelný. Už na nás šla vidět únava ze včerejška a nohy nám kmitaly v poli méně. A Jirkov vyhrál.

Druhý zápas nás čekal s Bílovcem. Tentokrát jsme zabraly co jsme mohly a v třetím setu nás čekalo vítězství. Možná to bylo naším novým pokřikem

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Mladší žákyně

mladsi-zakyne-soupiska-mala-2020-2021