Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes362
mod_vvisit_counterVčera842
mod_vvisit_counterTento týden3125
mod_vvisit_counterMinulý týden12356
mod_vvisit_counterTento měsíc1204
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6911000
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Víkendový 33. ročník turnaje žákyň

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.25)

 V sobotu a neděli byl na volejbalových kurtech odehrán další ročník turnaje žákyň a v letošním roce se přihlásilo rekordních 24 družstev. Na kurty tak dorazilo 300 děvčat z celé republiky a mohly odehrát neuvěřitelný maratón téměř stovky zápasů, než byly známy vítězky. Na organizaci se podílelo 80 dobrovolníků a tak to nemohlo dopadnout jinak než výborně a pochvalné hlasy se nesly celým areálem. Na turnaj přijely hráčky z nedalekých vesnic a měst jako je Žichlínek, Česká Třebová, Svitavy, Hradec Králové, ale také z Brna, Přerova, Nového Jičína, Uničova, Prahy, Šternberka, Olomouce a Plzně. Nastoupilo i KCM Pardubického kraje, čtyři družstva reprezentace a samozřejmě dva domácí týmy.

Turnaj byl rozlosován tak, že i poslední družstva v základních skupinách mohla v neděli hrát o první místo. Takže zpět k základním skupinám. Tam se nejlépe dařilo domácímu áčku, KCM Pardubice, Plzni A, Šternberku, reprezentaci B a D a Žichlínku. Mohly tak začít zápasy v semifinálových skupinách, kde se rozhodovalo o nasazení do podvečerního play-off.

Tam většina družstev ze základních skupin obhájila svá prvenství jen repre D vystřídala děvčata Olympu Praha C. Domácí béčko v základní skupině skončilo na skvělém druhém místě s jednou výhrou, remízou a prohrou. Ve skupině semifinálové opět druhý flek se stejnými výsledky. V play-off už šlo do tuhého a po jeho odehrání se družstva rozdělila do tříčlenných družstev, ve kterých v neděli hrály o celkové umístění. Ve skupině o první až třetí místo byly hráčky reprezentace B, Šternberka a domácí volejbalistky z družstva A. Ty si ve vyřazovacím kole poradily po skvělém výkonu s KCM Pardubice. Děvčata béčka podlehly hráčkám reprezentace D a hrály o celkové 10-12 místo. Tam v neděli prohrály oba zápasy s Plzní i reprezentací a skončily dvanácté. Odehrály velké množství kvalitních zápasů a nasbíraly neocenitelné zkušenosti.

V neděli začaly domácí hráčky A po šesti sobotních vítězstvích ve finálové skupině proti Šternberku a vůbec se jim nedařilo. Špatný příjem, útoky do autu nebo sítě a obrovské množství zkažených podání a prohra 10:25 v prvním setu. Ve druhém dotahovaly ztrátu a 5 bodů v řadě v závěru stačilo jen na prohru 23:25. V dalším zápase už to bylo mnohem lepší. Proti reprezentantkám, které vyhrály svůj první zápas a šly na celkové vítězství, se vzepjaly k velmi bojovnému výkonu a vedly v průběhu obou setů. Věděli jsme, že musíme vyhrát velkým bodovým rozdílem a stále můžeme turnaj vyhrát. Výhra 25:13, 25:14 a počítání celkových uhraných míčů. Bohužel to o dva míče nevyšlo a naše volejbalistky skončily tímto rozdílem druhé. Obrovská škoda. I přesto odehrály skvělý turnaj a zaslouží si pochvalu.

Obrovský dík patří všem, kteří se na turnaji podíleli, makáčům v kantýně, kteří neúnavně všechny zásobovali tekutinami a skvělým jídlem, rozhodčím, zapisovatelkám a zapisovatelům, tabulkářům, trenérům a všem na které jsem zapomněl.

Výsledky a fotky:

https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/Turnaj_zakyn_33_rocnik_Lanskroun

Nejlepší hráčky:

Sabča Šilarová – Lanškroun A, Adéla Mičková – Lanškroun B, Bára Mertová – Šternberk, Nela Jasečková – repre B, Monika Brancuzská – KCM Pardubice, Bára Křišťánová – KTM Plzeň A, Anežka Vilčová – Žichlínek, Hanka Milotová – Olymp Praha C, Terka Němečková – repre A, Monika zítková – repre C, Kerolain Formánková – repre D a Týna Jezdinská – Slavia Hradec Králové A

 

1, Šternberk  2, Lanškroun A 3, Repre B

4, KCM Pardubice 5, Olymp Praha C 6, Žichlínek

7, Slavia Hradec Králové A 8, Repre D 9, Repre A

10, KTM Plzeň A 11, Repre C 12, Lanškroun B

13, Svitavy A 14, Slavia Hradec Králové B 15, Česká Třebová A

16, Olymp Praha B 17, Přerov 18, Nový Jičín

19, DDM Brno A 20, Uničov 21, Olomouc

22, Svitavy B 23, Česká Třebová B 24, DDM Brno B

starsi-zakyne-20190601-lanskroun2 starsi-zakyne-20190601-lanskroun3 starsi-zakyne-20190601-lanskroun4

starsi-zakyne-20190601-lanskroun5 starsi-zakyne-20190601-lanskroun6starsi-zakyne-20190601-lanskroun1

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny