Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes69
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden5538
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc22130
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931926
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Bílovec Cup 2019

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 4.67)

Již v pátek 17.5. v brzkých ranních hodinách jsme se vypravily na třídenní mezinárodní turnaj do Bílovce, kterého se zúčastnila družstva tedy nejen z Čech, ale i ze Slovenska, Polska, Rakouska i daleké Belgie.

Pojaly jsme tento turnaj jako takový výlet k zakončení této naší soutěžní sezóny a myslím, že všechny jsme si to náležitě užily, se vším všudy. Za zmínku stojí velká bouřka při nedělním odjezdu z Bílovce, kde si každý jistě dokáže představit partu 10 holek a každý blesk doprovázený jejich hlasitými hlasovými projevy či zapadnutá pantofle do kolejiště pod stojící zpožděný vlak, no zkrátka a prostě s holkama se člověk určitě nenudí. Ale dost povídání a něco málo i k samotnému volejbalu.

Turnaje ze zúčastnilo 18 družstev rozdělených do třech skupin. V naší skupině jsme se utkaly s děvčaty z Nového Jičína, Ostravy, Zywiece, KCM Zlínského kraje (výběry jednotlivých krajů) a Vídně. Bohužel nečekal nás byť jediný "lehčí" soupeř. Všech pět zápasů jsme "makaly do plných" a dá se říci úspěšně. Holky předvedly líbivý volejbal, spolupráce na síti bezvadně fungovala, příjem (naše tradiční slabina) byl také tentokrát dobrý. Prostě jsme mohly být s naším výkonem spokojeny. Čtyři zápasy jsme dovedly do úspěšného vítězství v obou setech, akorát zápas s děvčaty z Ostravy byl nad naše síly, i když jsme bojovaly, ale soupeřky byly herně lepší.

Bohužel pro nás systém turnaje nás s touto jedinou porážkou odsunul do bojů o 4.-6. místo, kde na nás čekaly týmy Bílovce a KCM Hradeckého kraje.

Opět oba zápasy jsme předvedly uspořádanou, ukázněnou hru bez zbytečných chyb a Bílovec jsme vcelku přesvědčivě porazily ve dvou setech. Holky z výběru Královehradeckého kraje nám nedarovaly nic zadarmo a 1. set svoji kvalitní hrou nám uštědřily porážku. Ve druhém setu jsme ale zvedly hlavy, připraveny se o to 4. místo porvat a podařilo se. Set jsme vyhrály a celkově obsadily 4. místo. Holky pocitovaly z výsledku lehké zklamání, jelikož jediný tým, který nás dokázal porazit, byl tým Ostravy a ten skončil zlatý a my se nemohly "poprat" z týmy umístěnými před námi, ale určitě sladká odměna v podobě dortu za umístění toto vše vynahradila.

Úspěch je to určitě je a my si užily bezvadný víkend a to dokonce i počasím, i když jeho převážnou část jsme strávily v hale.

 

Výsledky:

La - Nový Jičín   2:0  (25:22, 25:21)

La - Vídeň           2:0   (25:15, 25:16)

La - Zywiec         2:0   (25:16, 25:17)

La - Ostrava       0:2   (23:25, 19:25)

La - KCM Zlín     2:0   (25:15, 25:17)

La - Bílovec        2:0   (25:17, 25:16)

La - KCM Hradecký kraj   1:1  (22:25, 25:19) 

 

Sestava:  Sabča Šilarová, Áďa Martincová, Mája Klabanová, Míša Jarošová, Simča Habigerová, Verča Tylšarová, Lucka Horáková, Natka Gildainová, Anička Dařílková

starsi-zakyne-20190518-turnaj-Bilovec

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Starší žákyně

starsi-zakyne-soupiska-mala-2018-2019

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný