Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes546
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4823
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21415
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931211
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

MČR kadetek- závěrečné kolo extraligy

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 5.00)

Jak asi všichni víte, tuto sezonu jsme hrály naši vysněnou EXTRAligu kadetek. Byla to pro nás obrovská zkušenost, ale bohužel na pouhý rok. Chyběl kousek a mohla cinknout i medaile. Velké díky patří našim trenérům, kteří se nám věnují skoro každý den od naší první třídy a zanechali v nás velkou lásku k tomuto sportu.

Po náročné sezoně, kdy jsme byly jednou dole a jednou nahoře, se nám podařilo dostat se do Final 6! Naším cílem bylo, abychom se udržely vůbec v extralize, ale že to dotáhneme až tak daleko nikdo nečekal. V průběhu sezony jsme se dostaly do čela moravské skupiny a tak nás pojmenovali „černým koněm“ soutěže.

V druhé části sezony se nám moc nedařilo a tak jsme byly zvědavé, jak to vlastně všechno dopadne. Ve skupině jsme byly tři – my, Olymp Praha a Plzeň a ve druhé byla Dukla Liberec, Šternberk a KP Brno. Předvedly jsme dobrou a kvalitní hru, ale bohužel jsme neměly někdy moc štěstí a chybovaly v koncovkách, což nás vyřadilo z bojů o medaile. Mrzelo nás to, ale na druhou stranu jsme si říkaly, že kdybychom náhodou postoupily a nebylo by nám přáno, tak je čtvrté místo horší než páté nebo šesté…tákže jsme všechno vypustily z hlav a následující den nás čekalo poslední utkání extraligy se Šternberkem. Chtěly jsme si obhájit aspoň to NAŠE páté místo (které máme z MČR mladších i starších žákyň) a ukončit sezonu výhrou. Podařilo se. Jsme 5.!!! I přes počáteční smutek zvítězila radost, protože to, co jsme dokázaly, se nestává jen tak někomu. Probojovaly jsme se z kraje až do nejvyšší soutěže republiky.

Já jako kapitánka tohoto parádního družstva si toho neskutečně vážím a vždy na to budu ráda vzpomínat. Holky děkuju za nejlepší sezonu, jsem na nás pyšná a věřím že i vy! Samozřejmě že budu ještě dlouho přemýšlet nad tím, proč to nevyšlo a co jsme měly udělat jinak, aby to klaplo, ale to k ničemu nevede, už nic nezměníme. Zkrátka musíme být spokojené s tím, co máme. Zkuste si hrát se družstvama, kde jsou postahované hráčky z celé ČR a my tady čeříme vodu (jak by řekl pan trenér) v sestavě s výškou v průměru tak možná 173 cm, máme maximálně 6 hodin tréninku týdně (ostatní mají cca 20 hodin) a i přesto jsme pro ně velikou konkurencí. Je to prostě NESKUTEČNÝ!

Ještě jednou děkujeme trenérům za jejich trpělivost a snahu nás dostat až takhle vysoko a také velké DÍKY všem fanouškům.

Teď máme pár dní volna a pak zase začínáme makat, protože příští rok můžeme bojovat o extraligu juniorek.

CICINKY ♥ Fotečky:https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/EX-KKY_-_Finale/

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017