Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes673
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4950
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21542
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931338
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

2.kolo nadstavbové části extraligy kadetek Lanškroun

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

V Lanškrouně se o víkendu 2.-3.3.2019 konalo druhé kolo nadstavbové části extraligy kadetek. Na záčátku února jsme hrály první kolo v první skupině v Jablonci, ze které jsme spadly do skupiny druhé.

Čekaly nás tedy dva soupeři z české základní skupiny KP Brno a Chodov a jeden z moravské skupiny Přerov. Soupeře z Čech jsme celou letošní sezónu neviděly hrát. Přerov jsme v základní skupině čtyřikrát porazily.

Lanškroun  - KP Brno 0:3 (14:25, 17:25, 17:25)

Hned v prvním ranním utkání nás čekalo Brno, náš velký soupeř již od dob starších žákyň. Věděly jsme, že přijedou vysoké hráčky z nichž většina hraje v české reprezentaci. Vstup do turnaje se nám vůbec nevyvedl. Ustrašený výkon a spousta chyb ve všech herních činnostech, hovořil o průběhu celého zápasu. I když fanoušci byli úžasní a po cely zápas děvčata povzbuzovali, ani to nestačilo a prohrály jsme.

Děvčata šla domů, projít se a snažila se zapomenout na nevydařený zápas. V 18:00 nás čekal další nelehký soupeř z české skupiny Chodov.

Lanškroun - Chodov 3:2 ( 14:25, 25:17, 17:25, 25:22, 15:8)

První set byl obdobný jako s Brnem, soupeři vycházelo vše a nám nikoliv. V druhém setu se však hra otočila a nám se dařilo vše a set jsme vyhrály. Třetí set byl zase na koni soupeř. Do čtvrtého setu jsme nastoupily bojovně, ale i to nestačilo a prohrávaly jsme 18:21. Podařilo se střídaní, Nelča Vinterová pomohla s příjmem a po otočení k síti  položila tři smeče za sebou. Děvčata vybojovala čtvrtý set 25:22. Zlomený soupeř se v pátém zkráceném setu nestačil nadechnout a vyhrály jsme 15:8.

Vyspat se a ráno na zápas proti Přerovu, ve kterém půjde o vše. Výhra znamenala postup do finálové šestky, prohra sestup do třetí skupiny.

Lanškroun - Přerov 3:0 ( 25:22, 25:21, 25:16)

Hrálo se o každý balón, ale vydařily se nám obě koncovky prvních dvou setů. Ve třetím setu už neměl soupeř o co hrát a nám se podařilo vyhrát ve třech setech.

Obrovská radost, postoupily jsme do finálové šestky. Úžasný úspěch lanškrounského volejbalu. Ještě nás čeká jedno kolo nadstavbové části, ale o finálové šestce je již rozhodnuto. V dubnu na finále nás čekají soupeři z velkých měst:

Dukla Liberec, Olymp Praha, Plzeň, KP Brno, Šternberk , Lanškroun

Pochvala patří děvčatům, první zápas se nepovedl, ale i přesto nesklopily hlavu a v dalších zápasech předvedly fanouškům, jak se hraje volejbal v Lanškrouně.

 

Veliké poděkování patří lanškrounským fanouškům, kteří nás přišli podpořit po oba dva dny.

 

Sestava: Janků, Chládková, Kulhánková, Žerníčková, Tylšarová, Martincová, Vinterová, Vacková, Koubová

 

Foto: https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/EX-KKY-2B

 

 

 

 

 

 

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017