pivoSlužbu tento týden má Ivoš Polášek a Staník Musil ml. pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes32
mod_vvisit_counterVčera2015
mod_vvisit_counterTento týden32
mod_vvisit_counterMinulý týden9414
mod_vvisit_counterTento měsíc26038
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935834
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Hodně důležité a vydřené body zůstaly doma

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 4.75)

V sobotu jsme odehráli 23. a 24. kolo. Na naší palubovce jsme přivítali soupeře z Nového Jičína. Důležitost dvojutkání si každý dobře uvědomoval, v tabulce nás dělily pouhé dva body. Bylo tedy jasné, že musíme získat více bodu než soupeř, aby nás nepřeskočil v tabulce. Před utkáním jsme si kopli jako již tradičně fotbálek na zahřátí. Po fotbálku přišlo na řadu protažení, rozpinkání. Před nástupem na hřiště nám Standa st. sdělil důležité rady jak hrát proti soupeři a v jaké sestavě nastoupíme do zápasu: náhra- Stanley, na účku Čába, blok Lukeš - Matyz, smeč Štepán - Stašák a na liberu nastoupil Petr.

Do zápasu vstupujeme na výbornou, vytváříme si bodové vedení, ale bohužel soupeři dáváme šanci se chytnout v podobě našich nevynucených chyb. Do koncovky setu dáváme více bojovnosti a vítězíme 25:21. Druhý set už od prvních míčů je plně v režii soupeře a prohráváme 17:25. Do třetího setu nastupujeme se změnou na liberu, kde dostává šanci Jirka Roubal ml. Šance se chytá výborně. Soupeř se hned svým podáním zaměřil na Jirku, ale po několika podáních, které Jirka přihrál na výbornou, zjistili, že tudy cesta nevede. Celková hra a hlavně bojovnost týmu se zvedla a vítězíme 25:22. Do čtvrtého setu jsme si řekli, že budeme pokračovat v bojovné hře, bohužel vše zůstalo jen u slov a soupeř nás přehrává ve všech činnostech. Pramení z toho prohra 14:25. Před tie-breakem je celý tým namotivován vyhrát celý zápas. Do pátého setu nastupujeme rychlým vedením 4:0. Strany točíme za stavu 8:6. Se soupeřem se přetahujeme o každý bod. Koncovku však zvládáme lépe a vítězíme 15:12. Celý zápas 3:2.

Mezi zápasy jsme měli delší pauzu, kterou jsme využili k občerstvení v místní kantýně a k poradě jak zvládnout druhý zápas.

Do zápasu vstupujeme pouze s drobnou změnou na náhře, kde Stanleyho vystřídal Filda. Do prvního setu vstupujeme špatně. Soupeř si udělal drobný náskok, který jsme dokázali naší bojovností stáhnout. Koncovku setu nezvládáme a prohráváme 23:25. Po prohraném setu jsme měli hlavy dole. Standa nám řekl pár rad, co máme zlepšit. Do druhého setu nastupujeme s odhodláním vyhrát a plnit pokyny od Standy, vše dodržujeme a vítězíme jasně 25:15. Třetí set si soupeř hned úvodu nahrál pár bodů navíc. Standa byl nucen udělat pár změn, na libero přichází náš mladík Jirka Roubal ml. a na účku střída Matyz Čábu. Ani tyto změny nepomáhají a prohráváme 22:25. Do čtvrtého setu se vrací Čába na účko a Matyz na svůj obvyklý post v podobě bloku. Soupeř udává tempo hry po většinu setu, vše vyvrcholilo za stavu 15:19, kdy dostáváme červenou kartu (Stašák- mimochodem pína). Další bod pro soupeře 15:20. Tento moment nás neskutečně semknul a vítězíme 25:21. Do Tie-breaku nastupujeme posíleni z otočeného vývoje, ve čtvrtém setu. Hned v úvodu nás soupeř sráží na zem v podobě rychlého vedení 4:1. Strany se točí za nepříznivého stavu 5:8. Sami nevíme, jak se z této krizové situace dostat ven, v koncovce prohráváme 9:13. Už by si na nás vsadil málokdo, že dokážeme nepříznivý stav otočit. Ale bojovností a neskutečnou podporou diváků otáčíme a vítězíme 17:15. Znovu porážíme Nový Jičín 3:2!!!

Sestava: Filda, Stanley, Stašák, Štěpán, Kuba, Jirka, Čába, Rybář, Ivoš, Lukeš, Matyz, Petr, Jirka Roubal ml.

Trenéři: Standa a Jirka Roubal st.

Moc děkujeme všem divákům za jejich neskutečnou podporu. Zároveň bych Vás tímto chtěl pozvat na další domácí utkání, které odehrajeme 16.2.2019 v 9:00 proti soupeři z Olomouce.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Muži A

muzi-a-soupiska

Výsledky Muži A

2018 - 2019