pivoSlužbu tento týden má Ivoš Polášek a Staník Musil ml. pivo

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1996
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden1996
mod_vvisit_counterMinulý týden8316
mod_vvisit_counterTento měsíc25987
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935783
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Z Ostravy bez bodů

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Dne 18.1.2019 se konalo 21. a 22. kolo 2. ligy mužů. Mužstvo Lanškrounských mužů se vydalo za slezským soupeřem VOLEJBAL OSTRAVA. Soupeř se pohyboval na druhé příčce průběžného pořadí, což naznačovalo, že nebude vůbec jednoduché obrat soupeře o body.

Volejbal Ostrava – Lanškroun 3:0 (17; 16; 25)

I přesto, že soupeř disponoval osmi hráči oproti Lanškrounským devíti a neměl k dispozici libero vůbec ho to neomezovalo a dá se říci, že Ostrava přehrávala Lanškroun ve všech herních činnostech. Nám se jen zřídka kdy podařilo soupeře dotáhnou na shodný bodový stav. První dva sety nás soupeř jasně přehrál rozdílem třídy. Ve třetím setu trenér vymyslel změnu na postu univerzálního hráče. Tím jsme možná soupeře mírně zaskočili. A díky zvýšené bojovnosti a několika úspěšným sériím z naší strany, především bych vyzdvihl kvalitní servis od Stáši, se nám podařilo dotáhnout set do dramatické koncovky, kde ovšem soupeř předvedl své kvality a nedovolil nám utkání prodloužit.

Volejbal Ostrava – Lanškroun 3:0 (17; 13; 22)

Po zhruba půlhodinové pauze, kdy si Čába nutně potřeboval doplnit tekutiny a byl ochoten sprintovat po Ostravě a tím obětovat téměř celou mezi zápasovou pauzu. To už se schylovalo k začátku druhého zápasu, kde jsme chtěli naši hru zlepšit a průběh zápasu soupeři zkomplikovat. Do zápasu opět naskočil v o poznání lepší formě Čába, ovšem soupeř hned od začátku nic nepodcenil a hned nás dostal pod tlak. Téměř celý zápas jsme se snažili soupeře dotahovat, místy jsme byli schopni předvést i kvalitní akce, následně jsme ovšem vytvořili vlastní nevynucené chyby, které nás ještě více dostávali pod tlak. Soupeř kvalitně servíroval a my měli problém s příjmem, což komplikovalo práci našemu nahrávači.

Soupeř celý den podával stabilní kvalitní výkon a my se s tím nedokázali popasovat, hlavně zbytečnými vlastními chybami. Toto dvoj utkání nemůžeme hodnotit kladně. Předvedenou hrou jsme nebyli schopni ukázat co v nás je. Musíme se z této hry ponaučit a příští sobotu výkon zlepšit.

Tímto bych Vás chtěl pozvat na 26.1.2019 kdy budeme na domácí palubovce hostit mužstvo Nového Jičína. S tímto týmem disponujeme podobným bodovým ziskem. Tento zápas pro nás bude obzvláště důležitý.

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Muži A

muzi-a-soupiska

Výsledky Muži A

2018 - 2019