Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1733
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden9132
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25724
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935520
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Z Nového Jičína vezeme pouze bod

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

Dohrávka 5. a 6. kola druhé ligy se odehrávala na půdě Nového Jičína. Vzhledem k organizačním změnám a souběhu s utkáním žen, se vyjíždělo časně a start zápasu byl naplánován na 9:00. Průběžné umístění Jičína avizovalo, že vzájemný zápas patří mezi zápasy, ze kterých chceme vozit, vzhledem k silné skupině, plných 6 bodů.

Poměrně mladý tým Jičína ukazoval pestrou hru. Oba zápasy jsme mohli vidět vyrovnané útoky kůly, doskoků i středem a to hned v několika provedeních. Nutno podotknout, že ani my, ani soupeř, nepatříme mezi mužstva, která by svou výškou dominovala nad sítí, o to víc rozhodoval servis a přihrávka. Servis soupeře i nás byl postaven na 3 hráčích, kteří dokázali sbírat rozdílové body v daných setech. Za naše mužstvo to byl Staša, Čába a Žabák. Soupeřova přihrávka nebyla místy ideální, myslím si, že ani náš jediný nahravač Filip, nebyl vždy spokojen. Obecně vzato, když bylo přihráno, útok buď proměnil bod, nebo se míč odrazil pod nohy. Několik chytrých, rolovaných míčů z dílny Dominika Stasiowkého, mohla spíše zápas ozdobit, ne však proměnit v náš prospěch. Hráči Nového Jičína byli silní v poli na mezihře. Plán udržet míč nad zemí a pak prorazit náš blok se zatnutými zuby, až na výjimky, vycházel.

Klíčové momenty, které rozhodovaly sety obou zápasů, se odvíjely od ztráty konceptu hry. Tím, že jsme nesložili několik míčů a neměli jednotnou taktiku obrany a útoku se hráči snažili vzít odpovědnost, z položení míče na soupeřovu palubovku, na sebe. Tím vznikaly kumulované chyby a tvořily rozdíly v závěrech setů. Nesourodost a napětí, které hlavní rozhodčí ve druhém setu pouze stupňoval svými chybami, vyústili i ve žlutou kartu, kterou však s odstupem času hodnotím za správnou. Někdo musel dát na vědomí, že takto už ne. Soupeř se díky domácímu prostředí a zejména zásluhou povedených akcí, ať už v poli nebo na síti, vezl na vítězné vlně.

3:2 (24,-18,-20,12,9) a 3:0 (18,22,17)

Chtěl bych určitě vyzvednout práci střídajícího mládí, které proměňovalo servis, útok i obranu na body, které však nestačily. Na druhou stranu se potvrdilo, že jako jednotlivci jsme jednotlivci můžeme být hvězdy, ale pokud neznáme a netrénujeme intenzivně s lidmi kolem sebe, nepostavíme souhvězdí, které bude svítit za šest bodů.

Jeden bod, který si z Jičína odvážíme je chabou útěchou pro všechny, kteří nám drží palce, ale slibujeme, že v druhé polovině získáme šestibodový skalp a vy budete u toho!

Sestava: Rybář, Lukeš, Jindra, Ivoš, Filda, Kuba, Staša, Žabák, Jozič, Čába a Pítrs

Trenér: Jirka Záleský

Příští zápas s lídrem tabulky v Holubicích

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Muži A

muzi-a-soupiska

Výsledky Muži A

2018 - 2019