Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1910
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden9309
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25901
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935697
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

2. liga mužů – Lanškroun x Drásov

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 3, průměr je 5.00)

 

V sobotu (17.11.) jsme na státní svátek nelenili a utkali jsme se na domácí půdě s mančaftem z Drásova, který je v tabulce o pár příček nad námi. Mezi protihráči se našlo několik přátel, takže utkání patřilo mezi ta klidnější.

První zápas patřil nejen výsledkem k těm nejhorším v této sezóně. Soupeř měl dobré podání a my jsme byli naopak oslabeni o pár hráčů, kteří jsou na příjem šikovní, takže se nám tato činnost nedařila a z toho se odvíjela celá hra. Ve druhém setu došlo k nešťastnému zranění kotníku u našeho Stanleyho a doufáme, že se co nejdříve uzdraví. První zápas prohráváme jasně 3:0.

Po hodinové pauze, posilněni o utopence, které pro nás Stanley přichystal, jsme se vrátili zpátky na palubovku zabojovat o jakýkoli cenný bod. To se nám nakonec také podařilo! První a třetí set jsme pro nás utrhli a do čtvrtého setu jsme již nastupovali s tím, že s prázdnou nevyjdeme. Čtvrtý set se ale vrátil do starých kolejí a připomínal první zápas.

Utkání se posunulo do tie-breaku. V něm jsme si ale nechali soupeře utéct a skóre se ve zkráceném setu už jen těžko dotahovalo. Děkovačka s rybičkou se tedy nakonec nekonala, a tak jsme poděkovali „pouze“ potleskem skvělým fanouškům, kteří nám vytvořili výbornou atmosféru. Kromě už skoro tradičního bubnu doprovázeného Čábovým tátou a Žabákovou babičkou se nově objevila i bubuzela a nějaká řehtátka. Děkujeme!

Po tomto víkendu tedy přidáme do tabulky 1 bod. Příští týden pojedeme do Nového Jičína a dále nás čekají další venkovní zápasy, takže budeme hrát opět v Lanškrouně až 15.12.

Sestava: Stanley, Vojta, Fíla, Jozič, Čába, Žabák, Kuba, Ivoš, Jindra, Lukes

Lanškroun 0:3 Drásov (-14,-21,-16)

Lanškroun 2:3 Drásov (27,-14,21,-10,-8)

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Muži A

muzi-a-soupiska

Výsledky Muži A

2018 - 2019