Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1685
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden9084
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25676
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935472
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Volejbalový víkend - část II.

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 5.00)

 

Den „blbec“

 

V neděli 4.11. jsme se rozjeli do H.Králové odehrát 5 zápasů v Českém poháru kadetů. Minule jsme se sice v první šestce udrželi, ale moc se nám nedařilo, tak jsme po sobotě doufali, že tentokrát to bude jiné.

 

První nás čekal těžký soupeř Hradec a opět tu byla naše známá hra v prvním zápase – snad to půjde samo... Druhý set byl o něco lepší, ale na vítězství to nestačilo a prohráváme 0:2.

 

Trenér řve až se hala otřásá v základech.

 

Druhý zápas proti nám jdou Svitavy a ještě si věříme. První set, i když těsně, vyhráváme 31:29. Druhý už ale prohráváme 19:25 a nevzchopíme se ani v tiebreaku – 11:15. Navíc po tomto druhém zápase náš nahravač Jiřík mění barvu obličeje do křídově bílé a my o něj na zbytek dne přicházíme kvůli nevolnosti. A tak se naše šance o udržení v první skupině opět snižují.

 

Trenér řve na libero, že ho zavřou pro potulku /pořád je jinde než by mělo být/ a na jednoho ze smečařů, že mu dají k náhradě rekonstrukci haly /smečuje 3m mimo hřiště a ještě do půlky stěny/.

 

Třetí zápas hrajeme s Kojetínem, dalším velmi silným soupeřem. První set je absolutně jednoznačný – bohužel v náš neprospěch. V druhém setu kluci ještě bojují, ale opravdu nemají svůj den.

 

Trenér už ani neřve.

 

Čtvrtý zápas a Č.Třebová. Šance na udržení ještě není úplně uzavřená. Kluci bojují, Lukáš nahrává Jirkovi na smeč, všichni sledujeme balón a nejednou Jirka a Vojta leží na zemi a Jirka kvílí bolestí. Já si nejdřív myslela, že má snad něco zlomeného, pak ale začal v obličeji modrat a to už do hřiště přispěchal i trenér /a otec v jednom/ neb jsme si mysleli, že nemůže dýchat... šok to byl pro nás všechny řádný, ale naštěstí to jsou zřejmě jen naražená žebra. Jenže my tím přicházíme o druhého hráče... A tak i s bolestivým kolenem musí nastoupit Maty, který jel původně jen fandit. Kluci se snaží bojovat, ale prostě to dnes nejde.

 

Pátý zápas s Rychnovem odehrajeme už jen že musíme a jedeme domů.

 

Malinko na obhajobu kluků musím říct, že letošní tempo ČP je tedy vražedné /i když pro všechny stejné/. V jeden den se hraje pět zápasů a téměř bez přestávky. Když kluci dohráli zápas a teprve odcházeli z hřiště, tak je už pořadatel volal ať ihned nastoupí k dalšímu zápasu. Navíc naši kluci měli za sebou ještě sobotní kadety, kdy končili o půl šesté večer.

 

La : H.Králové 0:2 (-13,-20)

La : Svitavy 1:2 (29, -19, -11)

La : Kojetín 0:2 (-11, -22)

La : Č.Třebová 0:2 (-12, -22)

La : Rychnov 0:2 (-18, -15)

 

Padáme tedy do druhé šestky a vůbec zatím nevíme kam pojedeme hrát – možná také přes půlku republiky a to bychom před tím měli opět hrát i v sobotu.

 

Hráči : Jirka Jehlička /N/, Jirka Roubal /S/, Béďa Smolák /B/, Táda Šebrle /S/, Lukáš Majer /B,N/, Vojta Srp /B/, Filip Joza /U/, Dan Waclaw /L/, Maty Langer /L/

 

Trenér : Jirka Roubal /st./

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadeti

kadeti-soupiska