Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1910
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden9309
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25901
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935697
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Derby proti České Třebové jsme vyhráli

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 5.00)

V sobotu 3.11. jsme v domácím prostředí v hale Na střelnici přivítali soupeře z nedaleké České Třebové. Jedná se o tradičního účastníka 2. ligy, který má ve svém kádru zkušené borce. Soupeř navíc přijel posílen o tři hráče, kteří hostují z extraligové Ostravy. O pěkný volejbal bylo postaráno. Z důvodu souběhu se zápasem našich kadetů jsme první zápas rozehráli již v 9 hodin. A ani časový posun naše fanoušky neodradil od návštěvy haly, zase se vás sešlo veliké množství, děkujeme.

Do prvního zápasu jsme naskočili v následující sestavě, Stanley to řídil na náhře, Čába sekal na účku, Kuba a Štěpán úřadovali na smeči, Rybář a Lukeš jistili blokem a konečně Petr to dirigoval z postu libera. Jak už to v našich zápasech bývá, začátky prvních setů jsou vždycky rozpačité a nejinak tomu nebylo ani v sobotu. Nicméně po pár odehraných míčích se naše soukolí dalo do pohybu. Se soupeřem jsme srovnali krok, přičemž jsme se už nemuseli spoléhat na soupeřovi chyby, byli jsme schopni i nějaké ty body urvat sami. V průběhu setu jsme postupně přebrali otěže a sami diktovali tempo hry. V koncovce jsme ještě více přidali a pohlídali si vítězství v prvním setu. Druhý set jsme se se soupeřem přetahovali prakticky o každý míč, výsledkem byla vyrovnaná koncovka, do které jsme vstoupili z lepší výchozí pozice náskoku dvou bodů, tento náskok jsme ke spokojenosti diváků zúročili v zisku druhého setu. Třetí set měl velice podobný průběh jako ten druhý, avšak s tím rozdílem, že jsme si pohlídali konec setu, nenechali jsme nic náhodě a došli jsme si pro první domácí vítězství v této sezóně v poměru 3:0 (19,23,18).

Druhý zápas začal v 11 hodin, přičemž i v tomto předobědovém čase si spousta diváků našla cestu do hlediště. Celý druhý zápas byl více či méně zrcadlem zápasu prvního včetně sestavy, pouze s tím rozdílem, že na post nahrávače byl nominován Filip, který se své úlohy zhostil nadmíru úspěšně. Průběhy jednotlivých setů byly následující: pohlídané vítězství v prvním setu, úspěšné přetahování o koncovku druhého setu a sebejisté vítězství v tom třetím. Výsledkem bylo vítězství v poměru 3:0 (19,22,13) a další tři body do tabulky.

V průběhu celého dvojzápasu jsme byli svědky nádherné hry, mohli jsme se kochat skvělými obranými zákroky v poli, následovanými tvrdými smeči stejně tak, jako úspěšnými bloky. Alespoň z lavičky jsme to tak vnímali, věřím ale, že z hlediště to bylo ještě o fous lepší. Znovu musíme poděkovat úžasným fanouškům, kteří nás neustále podporovali a hnali k vítěznému konci. Proto bychom vás rádi pozvali na další domácí zápas, který se koná 17.11. proti týmu z Drásova. Budeme vás potřebovat.

Sestava: Čába, Vojta, Jindra, Filip, Lukeš, Petr, Stanley, Kuba, Ivoš, Jirka, Rybář, Béďa, Stašák, Štěpán

Trenéři: Standa Musil st., Jirka Roubal st.

Masér: Jirka Záleský

Lanškroun : Česká Třebová         3:0 (19,23,18)

Lanškroun : Česká Třebová         3:0 (19,22,13)

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Muži A

muzi-a-soupiska

Výsledky Muži A

2018 - 2019