Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes113
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4390
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc20982
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6930778
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Extraliga kadetek opět úspěšná!

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

V sobotu 27.10. k nám do Lanškrouna zavítaly hráčky z Frýdku Místku. Těmto dívkám se zřejmě v předešlých zápasech moc nedařilo a proto jsou v tabulce na poslední příčce. Už jen proto jsme cítily povinnost tento zápas vyhrát. Ovšem jsme se mírně obávaly, že se podřídíme jejich hře a holky tím obdarujeme minimálně jedním bodem.

V prvnim zápase se tak už malém stalo. První set jsme sice vyhrály, ale už od začátku jsme hodně balónů ztratily na našem známém příjmu. Ani útok nefungoval tak, jako obvykle. Ve druhém setu jsme pokračovaly v podobném rozpoložení a výsledkem bylo pouze patnáct bodů na naší straně. Do dalšího setu jsme rozhodně nechtěly vkročit stejně jako do toho předešlého a protihráčkám jsme povolily pouze čtrnáct bodů. Zápas se rozhodoval snad v nejnapínavějším posledním setu, který nakonec skončil 26:24 v náš prospěch.

Ve druhém zápase jsme se po předchozím zisku tří bodů uklidnily. Zlepšily jsme všechny herní činnosti a soupeře přehrávaly. Výsledkem bylo jednoznačné vítězství 3:0. Soupeři jsme povolily v jednotlivých setech pouze -12 a dvakrát po -17. bodech. Mohly jsme si tak oddechnout, že si do tabulky připisujeme plný počet bodů a jsme tak stále v jejím čele. Tento zápas pro nás byl varováním, že je potřeba hrát více koncentrovaně v každém dalším zápase. Protože již tuto sobotu nás čekají dvojnásobné mistryně ČR z družstva Šternberka. Bohužel se zápas nebude hrát u nás doma, tak nám držte pěsti alespoň na dálku.

 alt

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017