Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1733
mod_vvisit_counterVčera1930
mod_vvisit_counterTento týden9132
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc25724
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6935520
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Český pohár kadetů - "rozstřel"

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 8, průměr je 5.00)

Tento článek bych také mohla nazvat „Kdo nám vyměnil družstvo“ nebo „Jak vytočit trenéra“.

 

V sobotu 6.10. jsme jeli do Hradce Králové, kde se konalo první setkání 12 týmů Českého poháru kadetů. Družstva byla rozdělena do 3 skupin - my byli ve skupině „B“ spolu s Orionem Praha, Nymburkem a Rychnovem n./K.

 

V 10.00 hod. začal náš první zápas s Orionem Praha a mysleli jsme si, že proti nám nastupuje nejsilnější soupeř /jeden z jejich hráčů měl plnohodnotný plnovous/. Byla tu sice naše známá vlažná hra v prvním utkání, ale kluci nakonec vyhráli. A tak jsme si mysleli, že teď už půjde vše hladce, možná i samo.

 

Lanškroun : Orion Praha 2:0 (27, 22)

 

Druhý zápas proti nám nastoupil Nymburk a stejně staří kluci, takže se nemáme vůbec na co vymlouvat. Nevíme jestli to kluci tak podcenili, ale přestali úplně hrát, vůbec se nepovzbudili a zápas odchodili. A tak se muselo stát nevyhnutelné a zápas v tiebreaku prohráli.

 

Lanškroun : Nymburk 1:2 (-22, 15, -13)

 

To tedy byla studená sprcha pro všechny, protože takhle špatně kluci už hodně dlouho nezahráli. Trenér se dokonce rozčílil tak, že v posledním zápase odmítl takový tým koučovat a odešel na tribunu /to udělal úplně poprvé/. Nešlo o tu prohru - kdyby kluci makali a prohráli, tak to bylo v pořádku, ale oni ani trošičku nezabojovali. Trenér byl také hodně rozčílen proto, že chtěl, aby vždycky kluci ze základu nahnali body a on mohl postavit ostatní kluky, kteří také potřebují /a snad i chtějí/ hrát, ale takto se na plac neměli vůbec šanci dostat.

 

Třetí zápas jsme hráli proti Rychnovu. Tam jsme věděli, že to jednoduché nebude, protože jejich kluci jsou hodně bojovní a mají výborné pole. Věděli jsme, že vyhraje ten kdo do zápasu dá to volejbalové srdíčko. Naši kluci sice začali bojovat víc než v druhém zápase, ale pořád to bylo vlažné a dělali moc zbytečných chyb. Takže nad námi nakonec úplně poprvé Rychnov vyhrál.

 

Lanškroun : Rychnov n./K. 0:2 (-22, -19)

 

A tak se jelo domů, trenér naštván na maximum, v autech absolutní ticho. Mysleli jsme si, že zcela spravedlivě po předvedeném výkonu budeme hrát v druhé šestce, ale nějakým zázrakem /jedním navíc vyhraným setem/ jsme se dostali před Orion a skončili na druhém postupovém místě – tedy v první skupině. Jestli ale kluci budou podávat dále takový výkon, tak jsme v druhé šestce na to šup.

 

Do první šestky postupuje : Rychnov, Kojetín, Svitavy, H.Králové, Č.Třebová a Lanškroun.

V druhé šestce bude bojovat : Orion Praha, Nymburk, Lvi Praha, Č.Krumlov, Ústní n,/L. a H.Brod

 

Sestava : Lukáš Majer, Jiřík Jehlička, Béďa Smolák, Táda Šebrle, Jirka Roubal, Maty Langer, Filip Joza, Dan Waclaw, Vojta Srp, Radek Beneš

 

Trenér : Jirka Roubal /st./

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadeti

kadeti-soupiska