Cry Tento týden není žádná služba Cry

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Pár otázek před soutěží pro...

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 2, průměr je 5.00)

Před začátkem soutěží by náš oddíl velmi rád informoval své fanoušky o tom, jak jsou jednotlivé týmy připraveny na začínající soutěžní rok 2018 - 2019. Trenérům či kapitánům jsme položili pár otázek týkajících se jejich týmů. V článku naleznete jejich odpovědi.

Jak jsou na tom s přípravou starší žáci nám řekl jeiich trenér Martin Joza.

 

1) Jakou soutěž budete letos hrát a s jakým cílem?

 

Budeme hrát krajský přebor starších žáků - rádi bychom skončili do druhého místa, abychom se kvalifikovali na MČR. Další soutěží bude Český pohár žáků, zde bychom rádi byli do 15. místa.

 

 

2) Jakou aktuální hráčskou sestavu má vaše družstvo, kdo přišel, případně odešel? Jak je to s trenéry a realizačním týmem?

 

Soupiska starších žáků činní 12 hráčů, doplnil nás Jirka Jehlička, jako starší hráč. Pro letošní rok jsme se tréninkově spojili se staršími chlapci, trenérskou pomoc nám nabídl Jirka Roubal, za což jsem mu velice vděčný. Jinak je trenérem starších žáků Martin Joza.

 

 

3) Potýkáte se s nějakým zraněním hráčů či nějakou jinou absencí?

Kromě únavy a bolestí svalů po náročném soustředění a turnaji je zatím zázrak, že jsme se nepotkali s vážným zraněním a delší absencí.

 

4) Kdo bude kapitánem týmu a proč?

O kapitánovi jsme zatím nerozhodli, budou o něm hlasovat samotní hráči před začátkem soutěže (kandidáty již ale máme).

 

5) Jak probíhala příprava před soutěží, jak plánujete trénovat v průběhu sezony?

 

Trénovat jsme začali společně se staršími chlapci / kadety / již v polovině srpna, trénovat budeme třikrát týdně, společné tréninky budou na hale v pondělí - středa , k tomu ještě jeden trénink samostatný. Koncem srpna jsme absolvovali společné týdenní soustředění  v Turnově. V první záříjovém týdnu jsme se zúčastnili celorepublikového turnaje starších žáků ve Frýdku Místku, kde se nám podařilo vybojovat třetí místo mezi takovými kluby, jako jsou Ostrava, Olomouc, Svitavy, Beskydy, Kojetín ....

 

6) Co od letošní sezony můžeme od vašeho týmu očekávat?

Jelikož budeme ve své kategorii starších žáků nováčci a nejmladší, bereme letošní sezonu jako zkušební a přípravnou na další sezonu, našim cílem je nedělat ostudu, zdokonalit se, utužit partu a možná překvapit .

 

7) Připomeňte nám prosím ještě vaše umístění a pocity z minulého soutěžního ročníku...

 

V minulém soutěžním ročníku se nám podařilo vyhrát krajský přebor mladších žáků a na MČR vybojovat 9. místo. V kategorii přípravka - minivolejbal  - krajský přebor naše dvě mužstva obsadila 1. a 3. místo

 

 

Martine,  děkujeme za odpovědi a  přejeme ať se vám daří dle vašeho přání.

 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny