Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes414
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4691
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21283
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931079
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Prázdniny zakončené turnajem kadetek na Moravě

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 4, průměr je 5.00)

V sobotu 25.8.2018 jsme se brzy ráno vypravili s kadetkami a staršími žákyněmi jako již tradičně do Uherského Hradiště na další z přípravných turnajů.

Do skupiny jsme měli nalosovaná družstva Uherského Hradiště B, Senice a Mixu. To byl tým, který byl poskládaný na poslední chvíli z několika družstev, protože se jedno odhlásilo. Tam se také střídaly naše starší žákyně.

První utkání jsme odehráli právě proti Mixu a to bylo jedině dobře, jelikož děvčata na druhé straně kurtu měla problémy se sehrát, takže jsme si mohli dovolit i nějaké herní kombinace, aniž bychom ztratili set. Mrzelo nás dost zkažených podání a zbytečných chyb, ale to se v začátku dalo očekávat. I tak jsme vyhráli 2:0.

Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti domácímu družstvu B a zápas se pro nás zpočátku nevyvíjel vůbec dobře. Začalo to zkaženým podáním a následným vyházením asi 9 příjmů. Takový náskok soupeře jsme už jen těžko mohli dotáhnout a první set jsme zaslouženě prohráli. Do druhého setu se holky vrhly s úplně jinou chutí a vyhrály jsme. Remíza se také počítá, lepší než prohra!

Poslední zápas jsme hráli se slovenským družstvem ze Senice, které mělo výborné pole a také razantní útok. V prvním setu jsme vedli už 24:20 a málem jsme ho svými hloupými chybami a nevýraznými smečemi prohráli. Vybojovali jsme nejtěsnější možnou výhru, ale bylo to tam. Ve druhém setu se ale situace otočila a Slovenkám se začalo dařit. My jsme opět hodně chybovali na servisu i v průběhu hry, takže jsme druhý set prohráli.

Dvě remízy a jedna výhra stačily v uvozovkách jen na postup o 4. - 6. místo.

Tam už jsme si hravě poradili s družstvem Zlína, které jsme herně převyšovali, děvčata už se i dost sehrála, zkoušela signály a i na podání se dařilo. Výhra 2:0 určitě potěšila.

Posledním soupeřem bylo družstvo domácích, tentokrát A, které kupodivu nekladlo takový odpor jako Béčko a první set jsme hladce vyhráli. Ve druhém jsme se trochu opotili, hlavně my na lavičce, ale v koncovce holky zabojovaly a výhra 2:0 byla naše.

A jak to tedy dopadlo celkově? I když jsme neprohráli za celý turnaj ani jeden zápas, celokvě jsme vybojovali bramboru, což zamrzí. Jako trenéři jsme byli se hrou více či méně spokojeni, ale pořád je co zlepšovat, chybí nám sehranost a stále děláme školácké chyby, kterých jsme schopné udělat třeba 8 najednou a to se pak těžko dohání.

Jinak holky chválíme za nasazení a sportovního ducha!!!

A děkujeme fanouškům Kájovi Fialovi a jeho paní, kteří v rámci své dovolené přijeli holky podpořit!!!

 

Sestava: Adéla Martincová, Veronika Tylšarová, Míša Janků, Aneta Chládková, Nela Vinterová, Alča Vacková, Simča Habigerová, Mája Klabanová, Monča Žerníčková, Bára Kačerovská.

Fotečky: https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/Priprava_kadetek_v_Hradisti/

kadetky-20180825-turnaj-uhradiste

 

                                                                                               Za trenéry Martina Dolečková 

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017