Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1898
mod_vvisit_counterVčera309
mod_vvisit_counterTento týden8284
mod_vvisit_counterMinulý týden9481
mod_vvisit_counterTento měsíc23959
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6933755
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

Lanškrounští kluci bodují i s KCM

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 12, průměr je 5.00)

Loni se opět konaly výběry do Krajských center mláděže (KCM). Pardubický kraj měly pod záštitou již druhým rokem Svitavy. Také pro sezónu 2018 měl Lanškroun v KCM naše kluky a tentokrát hned všech šest kluků ze základu + čtyři kluci byli ze Svitav, jeden z Č.Třebové a jeden z Letohradu. Když byl čas (a moc ho teda nebylo), tak spolu kluci trénovali, aby se sehráli a vytvořili tak boje schopný team. Vrcholem tohoto snažení byl o víkendu 1.-3.6. turnaj "Myslík" v N.Jičíně, kam se sjelo 14 výběrů krajů z celé České republiky.


Prvním soupeřem byl kraj Královéhradecký s kterým jsme hned na úvod prohráli 1:2. V zápase byla vidět velká nesehranost našeho teamu.
Pak tu byl Olomoucký kraj a tentokrát jsme vyhráli 2:0.
Třetí páteční zápas jsme odehráli s Vysočinou a připsali si naše druhé vítězství 2:0.

Sobota pro nás nezačala vůbec dobře a prohráli jsme s Moravskoslezským výběrem 1:2. Opět tu byla nesehranost teamu a problém některým klukům dělalo samozřejmě i to, že nehráli na postu jako ve svém mateřském klubu.
Druhý sobotní zápas hrajeme proti Středočechům a celkem odevzdaně prohráváme 0:2.

Trenér KCM /Václav Fikar/ mění složení teamu i postavení kluků - nastupuje 5 lanškrounských hráčů a 1 svitavský. Jdeme hrát proti Praze a pokud chceme pomýšlet na dobré umístění musíme vyhrát.
Kluci konečně pořádně bojují a projeví se i sehranost teamu - vyhráváme 2:1.
Po sečtení bodů jsme ale "až" čtvrtí ve skupině B a jdeme tak hrát proti prvnímu ze skupiny A a tím je kraj Liberecký. Tomu tedy my z Lanškrouna máme co vracet :-) (2x nám kluci z Liberce "sebrali" zlato). Hraje se o vše - kdo vyhraje jde do první čtyřky. Trenér vítěznou sestavu nemění a k naší obrovské radosti vyhráváme 2:0.

A je tu neděle a náš první zápas s Prahou. Kluci hrají úplně skvěle, obrovsky bojují a zaslouženě vyhrávají 2:0Jdeme do finále !!!

Nastupují proti nám suverénní Středočeši. První set se držíme a neprohráváme nějak výrazně (myslím o 4 body - přesné údaje zmokly při průtrži mračen, když Jirka nasadil vlastní kůži a zachraňoval kluky). Druhý set už je ale zcela v režii soupeře a kluci bohužel zápas prohrávají 0:2.

Pardubický kraj tak získává v obrovské konkurenci krásné II.místo a stává se vícemistrem ČR žáků KCM. Opět můžeme být právem na kluky pyšní.
Team získal také dvě individuální ocenení - Béďa Smolák byl vyhlášen nejlépe blokujícím hráčem a Jirka Roubal letos získal dokonce hattrick, když byl již potřetí v sezóně vyhlášen nejlépe přijímajícím hráčem.
Velká gratulace VŠEM hráčům KCM :-)
Kluci jste opravdu skvělí a že jste vydrželi tři dny hrát v hale, kde bylo snad 40 stupňů, to my - diváci - nechápeme a smekáme.

Hráči KCM Pardubický kraj 2018 : 
Jirka Roubal - smečař a kapitán teamu /VK Lanškroun/
Honza Jirásek - smečař /VK Lanškroun/
Béďa Smolák - blokař /VK Lanškroun/
Radek Martinák - blokař /VK Lanškroun/
Jirka Jehlička - nahravač /VK Lanškroun/
Táda Šebrle - univerzál /VK Lanškroun/
TJ Svitavy : Kuba Klika - univerzál, Pepa Meluzín - nahravač, David Jarůšek - smečař, Vojta Slezák - blokař
TJ Sokol Č.Třebová : Míša Bělka - nahravač
OJ Letohrad : George - blokař/George je z Mongolska a nikdo nejsme schopni vyslovit jeho jméno, takže je to pro všechny "Džordž"Glosoval to celkem vtipně jeden z hráčů, když před turnajem prohlásil, že až ostatní uvidí, že my nakupujeme i zahraniční hráče, že je to položí :-)

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Starší žáci

starsi-zaci-soupiska-mala-2018-2019

Tabulka výsledků
Výsledky kol
Tabulka
Rozpis
Rozpis podrobný