Cry Tento týden není žádná služba Cry

Ostatní soutěže

Ženy - OP Ženy - OP

Přihlášení



Statistiky

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes615
mod_vvisit_counterVčera551
mod_vvisit_counterTento týden4892
mod_vvisit_counterMinulý týden9006
mod_vvisit_counterTento měsíc21484
mod_vvisit_counterMinulý měsíc41591
mod_vvisit_counterVše6931280
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RSS

mesto-lanskroun-schaeffler MU Lanškroun Schaeffler Lanškroun

Dalším významným podporovatelem lanškrounského volejbalu mládeže je ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
A to formou projektu: Program Můj klub a Program B1 - podpora Pardubického kraje.

1. část kvalifikace do extraligy kadetek úspěšně za námi!

Email Tisk PDF
(poč.hlasování 9, průměr je 5.00)

Tento víkend (5. - 6. května 2018) byl pro tým kadetek velmi náročný. Čekaly je dva veledůležité zápasy, které měly rozhodnout o tom, zda i v příštím roce budeme hrát 1. ligu nebo se posuneme výš, do soutěže nejvyšší, a tou je extraliga kadetek.

Vzhledem k našim předchozím výsledkům jsme postupovali do kvalifikace z 1. místa skupiny 1 - KKY - II a soupeřem se nám stalo 2.družstvo skupiny 1 - KKY - I, tým Kralup nad Vltavou.

Věděli jsme už předem, že tento soupeř nebude pro nás snadný a že nás zřejmě pěkně potrápí. Navíc hlavní trenér Libor Tomiška musel ještě na poslední chvíli měnit sestavu, když ze dvou nahravaček mu zbyla jediná, a ta ještě se zraněným kotníkem!

V sobotu 5. 5. v 17.00 jsme zahájili utkání, plni očekávání a nadějí. Jenže ty se s prvním setem, který se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, rychle vytrácely. Holky byly nejisté, chybovaly, přišlo mi, že mají ze soupeřek zbytečný respekt.

Když to zkrátím, prohráli jsme první i druhý set  a už to s námi vypadalo bledě. Naštěstí diváci notně povzbuzovali, bubny byly slyšet a děvčata se znovu chytila. Třetí set jsme zaslouženě vyhráli. Musím říct, že byly k vidění nádherné volejbalové zákroky na obou stranách, takže my, přihlížející, jsme si přišli na své.

Ve čtvrtém setu jsme poměrně dlouho vedli, a to o 5 míčů. Náskok jsme ale brzy ztratili a nezvládli jsme odehrát koncovku, takže jsme první zápas prohráli. Výkon ale družstvo podalo velmi kvalitní a všichni jsme odcházeli domů s očekáváním, co přinese den druhý, jestli se štěstí přikloní na naši stranu.

V neděli dopoledne jsme začali hrát v 10.00.  Sama jsem byla velmi zvědavá, jestli se holky z prohry položí, nebo naopak pochopí, že je nutné odhodit zábrany, rubat do soupeře a vůbec ho nešetřit. Od začátku prvního setu bylo patrné, že holky moooc chtějí vyhrát. Doslova se plazily za každým míčem a pořádně se nadřely, než míč položily, protože soupeř kladl značný odpor. Na konci prvního setu jsme měli trošku smůlu a prohráli jsme ho. Pak už ale děvčata nastoupila razantně, zpřesnila hru v poli a začalo se dařit. Další sety už jen trenér hostujících nechápavě kroutil hlavou, kde se to v nás vzalo a zaslouženě jsme vyhrály 3:1.

Stav zápasů byl tedy vyrovnán a bylo nutné odehrát tzv. zlatý set, tedy zkrácenou hru do 15 míčů. Od začátku jsme vedli, dokonce náskokem 4 míčů. Ten jsme ale dokázali ztratit, takže nervy pracovaly. Jen jsem tiše obdivovala holky i trenéra, kteří byli v klidu, protože už jsme prohrávali 12:14! Pak se ale štěstí přiklonilo v náš prospěch a vyhráli jsme nejtěsnějším rozdílem, tedy 16:14!!!

Co je doma, to se počítá, takže za 14 dní (19. - 20. 5. 2018) nás čeká druhé a poslední kolo kvalifikace, poslední krůček. Soupeře v této chvíli ještě nevím, ale jen doufám, že tato část proběhne jinak než v loňském roce, kdy nás zákulisní praktiky o extraligu připravily!!!

Nezbývá mi, než poděkovat skalním fanouškům volejbalu, byli jste skvělí!!! Jen mě trošičku mrzí, že vás není víc...A hlavně bych chtěla poděkovat holkám za celou sezónu, protože se mi s vámi dobře trénuje!!! A tým by takto nefungoval bez trenérů, takže Libore a Lenko, jsme prostě parťáci a někde to musí být znát!

Sestava: Adéla Martincová, Nikola Kulhánková, Nela Vinterová, Tereza Jozová, Aneta Chládková, Míša Janků, Míša Kantorová, Petra Pavlasová, Adéla Zajíčková, Monika Žerníčková, Alena Vacková

 

Výsledky: 1:3 (-15, -21, 16, -23), 3:1 (-22, 17, 18, 17), zlatý set 16:14

EX-KKY-KI: http://old.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=11023

Fotky: https://vklanskroun.rajce.idnes.cz/EX-KKY-KI/

 

                                                                                                             "klíčová trenérka" Marťa Dolečková

 

    

Pro komentování se přihlas
  • Žádné komentáře nenalezeny
 
 

Soupiska Kadetky

kadetky-soupiska-mala-2018-2019

Výsledky Kadetky

2018 - 2019 

2017 - 2018 

2016 - 2017